Meny
Velg seksjon 2.trinn A, B og C
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Google Disk 2.trinn
Ukeplaner
Timeplan
Innlogging
NYWEB
Matematikklenker
Matematikk.org
IKT for elever
Nettvett
Code.org

Hei og velkommen til 2. trinn!

Her legger vi ut informasjon i form av tekst og bilder når det skjer noe interessant, kjekt og/eller spennende på trinnet.

I fanene til høyre finner dere også nyttig informasjon. Vi har lagt ved lenker som vi håper både elever og foresatte vil benytte. Til høyre finner dere våre e-postadresser.    

Vi oppfordrer alle foresatte til å abonnere på nyheter. 

Hilsen alle oss på 2. trinn

Sommerles er en nasjonal, digital lesekampanje i regi av bibliotekene i Norge, der målet er at flest mulig barn i 1.-7. trinn skal lese mest mulig i løpet av sommerferien!
Sommerles.no bruker elementer fra digitale spill for å motivere til lesing.
I 2022 deltok over 162 000 leseglade barn, men vi ønsker enda flere barn velkommen!
Kampanjen starter 1. juni hvert år, og avsluttes den 31. august

I år har elevene 1A, 2B og 6A vært de mest ivirge elevene til å bruke refleksvest og dermed kåret til vinnerne av aksjonen.
FAU spaderer premie, 1000,- kr til hver av klassene..

Vi inviterer deg til åpent hus for å prøve å spille i korpset onsdag 24. og torsdag 25. Mai 17: 00-19: 00. Barna kan ha det gøy ved å prøve ulike instrumenter og samhandle med instruktøren og se hvordan det er å spille i korpset.

Velkommen.

Registrer din interesse i skjemaet nedenfor. Scroll down for English text. Elevpermisjon inntil 1 dag: Foreldre sender søknad via mail til barnets kontaktlærer.

Elevpermisjon, 2-10 dager: Foreldre sender søknad via et elektronisk skjema minst en måned før permisjonen skal starte. Foreldre kommer direkte inn i skjemaet når det logges inn med bankId/Minid.

Søknaden skal komme fra foreldre eller den som har daglig omsorg for barnet. Foreldre som har foreldreansvar, men som barnet ikke bor fast hos, skal også ha medbestemmelse.


I følge skolens "Regler og rutiner" er det foresatte som vurderer når eleven er klar til å sykle i trafikken og som sørger for at elevens sykkel er i forsvarlig stand.

Skolen anbefaler at elevene ikke begynner å sykle og bruker rullebrett før 5.trinn og bruker sparkesykkel før 3.trinn.

Alle må bruke hjelm.

Sykkel, sparkesykkel og rullebrett parkeres i sykkelstativet på eget ansvar.