Meny
Velg seksjon 4.trinn A, B og C
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Google Disk 4.trinn
Ukeplaner
Innlogging
NYWEB
Matematikklenker
Matematikk.org
IKT for elever
Nettvett
Code.org

Hei og velkommen til 3. trinn!

Her legger vi ut informasjon i form av tekst og bilder når det skjer noe interessant, kjekt og/eller spennende på trinnet.

I fanene til høyre finner dere også nyttig informasjon. Vi har lagt ved lenker som vi håper både elever og foresatte vil benytte. Til høyre finner dere våre e-postadresser.   

Vi oppfordrer alle foresatte til å abonnere på nyheter.

Hilsen alle oss på 3. trinn

Sist uke var vi på Nordli og fikk medaljer, pokaler, boller og saft. Bilder fra prisutdelingen ligger i bildemappen.

Kampen skole har blitt en lekseredusert skole. Elevene har leselekse til hver dag. I tillegg har elevene en lekse i engelsk den ene uken, en matematikklekse i den andre uken og en lekse som elevene har vært med å bestemme i den tredje uken.

Skolen tilbyr leksehjelp for elever på 3. og 4.trinn hver onsdag, fra kl. 13.15 som trenger hjelp til engelskleksen, matematikkleksen og/eller den valgfrie leksen. Leseleksen må elevene gjøre hjemme.

Ta kontakt med rektor, Anne K. Drivdal Grytten, tlf. 950 50 189 eller mail anne.kirsti.drivdal.grytten@stavanger.kommune.no, dersom dette er av interesse.

 

 


Elevpermisjon inntil 1 dag: Foreldre sender søknad via mail til barnets kontaktlærer.

Elevpermisjon, 2-10 dager: Foreldre sender søknad via et elektronisk skjema minst en måned før permisjonen skal starte. Foreldre kommer direkte inn i skjemaet når det logges inn med bankId/Minid.

Søknaden skal komme fra foreldre eller den som har daglig omsorg for barnet. Foreldre som har foreldreansvar, men som barnet ikke bor fast hos, skal også ha medbestemmelse.


I følge skolens "Regler og rutiner" er det foresatte som vurderer når eleven er klar til å sykle i trafikken og som sørger for at elevens sykkel er i forsvarlig stand.

Skolen anbefaler at elevene ikke begynner å sykle og bruker rullebrett før 5.trinn og bruker sparkesykkel før 3.trinn.

Alle må bruke hjelm.

Sykkel, sparkesykkel og rullebrett parkeres i sykkelstativet på eget ansvar.