Meny
Velg seksjon 7.trinn A, B og C
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Google Disk 7.trinn
Bilder
Ukeplaner
Innlogging
NYWEB
Matematikklenker
Matematikk.org
IKT for elever
Nettvett
Code.org

Hei og velkommen til 7. trinn!

Her legger vi ut informasjon i form av tekst og bilder når det skjer noe interessant, kjekt og/eller spennende på trinnet.

I fanene til høyre finner dere også nyttig informasjon. Vi har lagt ved lenker som vi håper både elever og foresatte vil benytte. Til høyre finner dere våre e-postadresser.

Vi oppfordrer alle foresatte til å abonnere på nyheter.

Hilsen alle oss på 7. trinn

Sommerles er en nasjonal, digital lesekampanje i regi av bibliotekene i Norge, der målet er at flest mulig barn i 1.-7. trinn skal lese mest mulig i løpet av sommerferien!
Sommerles.no bruker elementer fra digitale spill for å motivere til lesing.
I 2022 deltok over 162 000 leseglade barn, men vi ønsker enda flere barn velkommen!
Kampanjen starter 1. juni hvert år, og avsluttes den 31. august

Mange av våre 7.trinns elever skal begynne på Kannik skole til høsten. Nå ønsker Kannik dem velkommen til en besøksdag, onsdag 31. mai kl. 10.00.-12.00. Elevene får da treffe sin nye klasse, treffe sine nye lærere, få en omvisning på skolen og en matbit.

På kvelden, kl. 18.00-19.30, blir det foreldremøte for alle foresatte. Foresatte møter i klasserommet (romoversikt kommer) og får treffe lærere og administrasjon.

Se forøvrig informasjonen som er lagt ut på Kannik sin hjemmeside.Elevpermisjon inntil 1 dag: Foreldre sender søknad via mail til barnets kontaktlærer.

Elevpermisjon, 2-10 dager: Foreldre sender søknad via et elektronisk skjema minst en måned før permisjonen skal starte. Foreldre kommer direkte inn i skjemaet når det logges inn med bankId/Minid.

Søknaden skal komme fra foreldre eller den som har daglig omsorg for barnet. Foreldre som har foreldreansvar, men som barnet ikke bor fast hos, skal også ha medbestemmelse.


I følge skolens "Regler og rutiner" er det foresatte som vurderer når eleven er klar til å sykle i trafikken og som sørger for at elevens sykkel er i forsvarlig stand.

Skolen anbefaler at elevene ikke begynner å sykle og bruker rullebrett før 5.trinn og bruker sparkesykkel før 3.trinn.

Alle må bruke hjelm.

Sykkel, sparkesykkel og rullebrett parkeres i sykkelstativet på eget ansvar.