Meny
Velg seksjon Skolehelsetjenesten
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Det henger MYE gjenglemte klær nede i gangen på skolen. 

Kjære elever, foresatte og voksne ved Kampen skole. Det er jeg Silje Deuschl og Julie Braatveit Bhan som er helsesykepleieren deres.

Vi er å treffe hver uke:

Tirsdag, onsdag, torsdag og annenhver fredag (oddetallsuker)  kl. 0900-1300.

Den beste måten å kontakte oss på er pr. mail silje.deuschl@stavanger.kommune.no og julie.bratveit@stavanger.kommune.no (NB, skal ikke inneholde sensitive opplysninger), eller på telefon: 51 50 86 77/ 51 91 24 55. 

Har dere spørsmål eller bekymringer rundt ditt barns helse, trivsel eller utvikling så er du/dere velkommen til å ta kontakt :) Nettstedet foreldrehverdag gir foreldrestøtte gjennom en samling av artikler og videoer som omhandler viktige temaer som selvstendighet, vanskelige følelser, ros og annerkjennelse, seksualitet, grenser, osv. Innholdet er utarbeidet sammen med fagfolk.

Folkehelseinstituttet minner om lusesjekk i forbindelse med skolestart for å sikre en høst uten plagsomme hodelus. For mer informasjon, trykk les mer

I løpet av 6.trinn får alle elevene tilbud om å ta MMR vaksinen. MMR vaksinen er en del av barnevaksineringsprogrammet i Norge og skal gi beskyttelse mot sykdommene meslinger, røde hunder og kusma.

Les mer om MMR vaksinen her.