Meny
Velg seksjon Skolehelsetjenesten
Snart førsteklassing
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten

Vår aktivitet                                                                                                                                                                           

Vi inviterer til helseundersøkelser og samtaler, gjennomfører undervisning i klasser og vaksinerer. Vi har også åpen dør for drop-in samtaler. Alt dette gjør vi under smittevernfaglige trygge rammer. Vi tilstreber å gjennomføre undersøkelser og vaksinasjon med nærkontakt på under 15 minutter, og vi gjennomfører resten av samtalen med 2 meters avstand mellom oss og brukerne. Det er viktig at en forelder følger til helsesamtalen på 1. klassetrinn, og der det er spesielle behov for oppfølging kan begge foreldre følge.  Kun friske kan komme til oss. De som er syke eller i isolasjon/karantene kan få tilbud om telefon- eller videosamtaler. 


Da vi dessverre ikke får vært med på høstens foreldremøte legger vi her ut en PowerPoint-presentasjon som vi sterkt anbefaler alle foresatte å lese igjennom.

Kjære elever, foresatte og voksne ved Kampen skole. Det er jeg Silje Deuschl og Ida Arnesen som er helsesykepleieren deres.

Jeg er å treffe:

Tirsdager, torsdager og fredager kl. 0900-1500. Hver onsdag er jeg på Våland skole.

Den beste måten å kontakte oss på er pr. mail silje.deuschl@stavanger.kommune.no og ida.margrethe.arnesen@stavanger.kommune.no, eller på telefon

51 50 86 77/ 51 50 74 99 (Kun time avtale eller kort beskjed på mail pga. det er sensitive opplysninger)

Har dere spørsmål eller bekymringer rundt ditt barns helse, trivsel eller utvikling så er du/dere velkommen til å ta kontakt.Vaksine mot HPV (humant papillomavirus)

I løpet av 6.trinn får alle elevene tilbud om å ta MMR vaksinen. MMR vaksinen er en del av barnevaksineringsprogrammet i Norge og skal gi beskyttelse mot sykdommene meslinger, røde hunder og kusma.

Les mer om MMR vaksinen her.