Meny
Velg seksjon Snart førsteklassing 0.trinn
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten

I løpet av de første skoleukene trener elevene på å mestre elevrollen. Det er likevel ingenting i veien for at dere allerede nå kan hjelpe barna å komme raskt inn i denne rollen. På skolen ønsker vi at elevene skal:

Venne seg til at det er "de voksne" som bestemmer

Lytte til andre uten å avbryte

Bruke innestemme

Være en god venn og dele med andre

Vente på tur og kunne tåle å tape i lek og spill

Ta av/på seg klær og sko og henge klærne på knagg og sko i skohylle

Åpne og lukke sekken på egenhånd

Bli trygg på toalettrutinene

Flott om barna også kan:

Fortelle litt om seg selv (navnet sitt og på søsken hvis de har, adresse og når de har bursdag)

Kjenne igjen og skrive sitt eget navn

Holde blyanten riktig

Telle til 10 eller mer


Torsdag 18.08 starter elevene i 1.klasse. Elever og foresatte møter opp i skolegården kl. 09.00. Her vil dere bli ønsket velkommen av rektor og alle voksne som skal arbeide på trinnet.
Det eneste elevene trenger å ta med seg i skolesekken er mat og drikke. For dere som allerede har bestilt skolemelk, er det ikke nødvendig å ta med drikke.
Hver torsdag slutter elevene kl. 12.00. De aller fleste fortsetter dagen videre i SFO. Av erfaring fra tidligere år, er det elever som ikke går videre til SFO første skoledag. Vennligst gi beskjed til SFO dersom dette gjelder ditt barn.

Det blir informasjonsmøte for foresatte i gymsalen, kl. 10.00 -11.00. Tema på møtet er knyttet til oppstart skole og SFO, trygg skolevei, nytt fra helsesykepleier, FAU og samarbeidsutvalget.Etter en drøy uke med SFO drift er vi kommet godt i gang med aktiviteter. Det ser ut til at både voksne og barn trives godt. 

Da er vi godt i gang med innkjøring av nye 1 trinns elever i SFO. En utrolig kjekk og harmonisk gjeng har vi nå tilbrakt 3 dager sammen med. 

I uke 4 vil foresatte motta et brev der det står at Stavanger kommune planlegger å gi ditt barn skoleplass på Kampen skole.

Dersom du har opplysninger som innebærer flytting, at barnet ditt tilhører en annen skole eller andre faktorer som kan være av betydning, må dette meldes til Kampen skolen innen 2 uker etter mottatt brev.

I mars vil du motta et nytt brev om "permanent" skoleplass.

Lurer du på noe, er det mulig å kontakte Kampen skole på telefon 51507575 eller 92041339.