Meny
Velg seksjon 1.trinn A, B og C
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Google Disk 1.trinn
Ukeplan
Kommunalt foreldreutvalg KFU
Kommunalt foreldreutvalg KFU

Kampen har vært med i den landsdekkende "gå til skolen" konkurransen Beintøft. Vi klarte ikke førstepremien i år, men lå hakket bak Gausel skole som vant førsteprisen. Vi fikk imidlertid flere klassevinnere:

- Kommunens premier går til 2C, 5D og 6B (1 000,- hver).
- FAU sine premier går til 1A, 2C og 6A (1 000,- hver).

I løpet 3 uker gikk elevene på Kampen 11 251 km i kampanjeperioden og sparte miljøet for 1,5 tonn CO2!

 


Dette året skal Beate Becker (kontaktlærer i 1a), Silje Karoline Olsen Baustad (kontaktlærer i 1b), Kjersti Oline Stensland (kontaklærer i 1c), Julie Isa Mortensen (faglærer), Terje Haga Berentsen (faglærer), Ingunn Bulteau (ressurslærer), Tina Gultekult (barne-og ungdomsarbeider), Slavica Jovanovic (Barne- og ungdomsarbeider) og Halvor Husebø (pedagogisk medarbeider) arbeide på trinnet. Klassene holder til på rommene 116, 117 og 118 i 1. etasje.

I år vil omtrent all informasjon fra trinnet legges ut i Vigilo. Ukeplanen legges i tillegg ut på trinnets hjemmeside. Vi ber foresatte om å abonnere på nyheter fra skolen, SFO, FAU, samarbeidsutvalget og skolehelsetjenesten via hjemmesidens forside.

Vi kommer til å være mye ute, så alle må ha med gode klær og skiftetøy. Alle elever skal ha innesko og/ eller gymsko. Elevene kan ha med pennal, men dette er ikke et krav. De som velger å ikke ha med pennal får skriveutstyr på skolen.

Sett av datoen 30. august kl. 18.00, da er det foreldremøte.

Vi gleder oss til et nytt skoleår og ser fram til et godt samarbeid med elever og foresatte. Vi ber deg ta raskt kontakt med skolen dersom du lurer på noe vedrørende ditt barn. Kontaktlærernes mailadresser finner dere på skolens hjemmeside under “Våre ansatte”.

Hilsen ansatte på 1. trinn