Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Dager igjen til sommerferien:
21.06.2019 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fritidskort for Eiganes og Våland bydel

Fritidskortet sikrer barn og unge i Eiganes og Våland en fritidsaktivitet, uavhengig av foreldrenes økonomi, i et samarbeid med skolene i bydelen og organisasjonene. klikk videre for å lese mer.

Dersom elever ved skolen ikke kan delta i fritidsaktiviteter på grunn av foreldrenes økonomi, kan skolen gi dem et fritidskort og forklare hvordan dette benyttes. Det er miljøterapeut Cecilie Nesvik som administrerer fritidskortene på Kannik skole. Hun kan kontaktes på tlf. 97 59 97 15 eller mail: cecilie.nesvik@stavangerskolen.no

Eleven eller foresatte leverer fritidskortet til en leder i klubben eller laget, eleven går i, som da skal vite hva dette handler om. Klubben eller laget kan få igjen penger av bydelsutvalget, til kontingent etc. avgrenset oppad til kr. 2.500,- pr. skoleår pr. barn. Hvert kort har et eget nummer, som klubben oppgir ved innsending av utbetalingsskjema. Det skal ikke oppgis barnets navn. Utbetalingsskjemaet kan fås ved henvendelse til personene nevnt under. Foreldrene dette gjelder må bli informert om at barnet har fått et fritidskort, av skolen. Skolene fører en enkel liste og opplyser bydelsutvalget om hvilke kortnummer de har utleverte hvert halvår, men utleverer ingen navn. Ordningen skal være enkel å forstå og administrere og ha lave driftsutgifter.

Bydelsutvalget forbeholder seg retten til å henvise klubben eller laget å nyttiggjøre seg andre ordninger for samme formål. Fritidskort 2018 kan benyttes fram til 01.07.19.

Kontaktperson bydelsutvalget:

Knut Redalen knut.redalen@stavanger.kommune.no eller kredalen@online.no Tlf.: 90 98 77 66

Fritidsleder Eiganes og Våland bydel: Jeanette Osberg jeanette.osberg@stavanger.kommune.no  

 

Med hilsen Knut Redalen Medlem Eiganes og Våland bydelsutvalg