Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til sommerferien::
19.06.2020 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Ny tirsdag på hjemmeskolen

Hei alle tålmodige, dyktige og flittige elever på Kannik skole.

Dere takler denne situasjonen utrolig bra.

Kannik, Norge og verden er i en situasjon som er svært vanskelig å fatte. Verden rundt oss lukkes og senest i går ble svært strenge krav sendt ut til befolkningen i Storbritannia. Her er nå alle butikker stengt unntatt mat og apotek, ingen får være ute, kun for å lufte seg og ikke være sammen med mer enn 2 personer samtidig. Dette er så ekstremt at Statsministeren og myndighetene i Storbritannia må være svært redd for at de ikke får stoppet smitten og viruset. 

Det vi ser i verden vil få innvirkning på Norge. Derfor må vi sannsynligvis belage oss på hjemmeskole lengre. Jeg vil derfor henstille på det sterkeste til at dere alle følger rådene fra myndighetene. Opphold deg mest mulig hjemme, vær sammen med færrest mulig og hold avstand på lufteturer. Hvis ikke smitten går ned vil det medføre flere og strengere tiltak, og krisen vil vare lengre.

Du kan gjøre en forskjell her! Jeg oppfordrer alle elever på Kannik til å være gode forbilder og holde ut så lenge denne situasjonen varer. Det vet jeg dere kan klare.

 

I disse dager skulle vi hatt utviklingssamtaler. Disse er utsatt på ubestemt tid. Videre jobber vi med informasjon om standpunktkarakterer og eksamen. Det vil snart komme informasjon om hvordan dette skal håndteres på Kannik skole.

Lykke til på hjemmeskolen alle sammen.

.