Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 91 40 70 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til sommerferien:
22.06.2022 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommerferie!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Innsamlingsdag 25. januar

Kjære elever på Kannik skole.

Elever i valgfaget Internasjonalt samarbeid på Kannik har samarbeidet med den lille humanitære stiftelsen New Chance fra Sandnes i snart et tiår. Sammen har vi hjulpet dem med å sende hyggelige videoer og hilsener til deres barnehjem for krigstraumatiserte barn, i en veldig konfliktfylt del av Kongo mot Rwanda-grensen, som få andre tør å bevege seg inn i for å hjelpe. Gjennom årene har vi sett barnehjemmet bli til et senter, med sykehus, tilgang til vann, og nå sist, en skole som bærer vårt skolenavn som en takk til oss - Kannik Primary School Mubambeiro. 

Denne skolen er nå ferdig bygd og Kannik sitt eget fadderbarn Bahati gleder seg til å starte her, men de trenger skolebøker og annet nødvendig skolemateriell. Vi på Kannik skole (Stavanger) har tatt utfordringen og vil gi denne hjelpen. Tidligere har vi hatt mindre aksjoner som kakesalg i skolegården, panteaksjon, loppemarked og konsert med deres ambassadør Morten Abel, men nå skal vi ha en større innsamlingsaksjon (slik som den med Hei verden), tirsdag 25. januar 2022. 

Du må derfor i god tid før innsamlingsaksjonen finne en jobb hvor du kan tjene minimum 500 kroner for et dags arbeid. De som ikke finner arbeid kan gå med bøsse og helst tjene minimum 300 kroner. Det vil bli konkurranse mellom klassene om hvem som tjener mest, og premien er en pizzafest for hele klassen. Det er første gang vi gjør dette og pengene går til et hederlig formål, så det er bare å stå på for å finne en kjekk jobb, hvor du både koser deg og hjelper andre barn og ungdom i nød samtidig. Fra Kannikhøyden til Kannikjungelen - med kjærlighet! ❤

Lykke til!
.