Meny
Velg klasse/område Klasse 8 h
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
I utstillingen finner du nå flere nye titler og et helt stativ fylt med dystopier. Klikker du deg inn på "søk i skolebiblioteket" her på hjemmesiden finner du alle titlene vi har inne.

Helsesykepleier har i dag vært hos klasse 8H og hatt undervisning om temaer knyttet til helse og trivsel. Hvis dere vil se hva vi snakket om ligger undervisningsopplegget som vedlegg til denne artikkelen.

I løpet av de neste ukene får elevene tilbud om helsesamtale og samtidig måling av høyde og vekt på helsesykepleier sitt kontor på skolen.

Vekt og høydeutvikling er en viktig indikator på barn og unges utvikling og trivsel. For å sikre god oppfølging av den enkelte og for å følge med utviklingen i barne- og ungdomspopulasjonene har Helsedirektoratet anbefalt rutinemessige målinger av barnets høyde og vekt på gitte alderstrinn. For skolehelsetjenesten innebærer dette et tilbud om målinger på 3. og 8. trinn. Etter målingen blir tallene satt inn i elevens vekstkurve for å sammenligne med tidligere målinger. Målingen sier ikke noe om kroppsbygning, muskelmasse eller fettprosent. Dersom helsesykepleier har spørsmål knyttet til vekst-utviklingen, får dere en telefon i ukene etter målingen. Det er viktig å snakke med dere for å få et helhetsbilde. Noen har allerede ekstra oppfølging i forhold til veksten, mens for andre kan det være lenge siden siste måling.

Dere kan kontakte helsesykepleier i forkant eller i etterkant av målingene dersom dere er bekymret for barnets/ungdommens vekst-utvikling.

Måling av høyde og vekt er et frivillig tilbud. Eleven må ha med seg en beskjed dersom en ønsker å reservere seg fra målingene. Ring gjerne dersom dere har spørsmål.Ungdata er en spørreundersøkelse der elevene skal svare på spørsmål knyttet til venner, fritid, helse, mobbing, rus med mer. Undersøkelsen blir gjennomført hvert tredje år.

Ny versjon av elevavisen "Glassgangen" er nå lansert.

Trykk her

Beste skoleavisen vi kjenner til.

Les!


Husk at lånetiden er 4 uker, - med mulighet til å fornye lånet dersom boken ikke er reservert.

Vi gleder oss over stort utlån, og det er kjekt om du anbefaler andre å lese boka du er ferdig med. Ta med boken til innlevering, eller forny lånet hvis du trenger å ha den lenger.

 


Kannik Skoleball 2019 ble avholdt på torsdag - og for en fest det ble!   

Skoleballet kan i korte trekk oppsummeres med god mat og drikke, høy underholdningsfaktor med gode elevinnslag, flotte ungdommer på alle vis,  høy lyd, svett dansegulv og fornøyde fjes!  

Alt i alt var det ca 520 elever og 27 lærere/ansatte tilstede. Det er altså et stor arrangement som ikke ville vært mulig uten 70 velvillige og særdeles samarbeidsvillige foreldrevakter og 65 foreldre som bidro med kaker. Clarion Hotel Energy har også vært svært behjelpelige på alle måter for at dette arrangementet lar seg gjennomføre.

Vi i arrangementskomiteen ønsker å rette en stor takk til alle dere foreldre, elever og ansatte som bidrog til at dette ble vellykket.

Uten dere vil det altså ikke være mulig!  Tusen takk for en fantastisk kveld på årets skoleball - Kannik skole.

Vi er stolte av en slik gjeng med fantastisk ungdom. Flott underholdning (sang, dans, musikk). Flott taler og kjempegod stemning.

Takk til alle foresatte som har bidratt og spesielt takk til foreldre og elever i ballgruppen!

Trykk på bildet for flere bilder.


Takk til alle for oppmøte på en vellykket og annerledes Lucia-feiring. Lydhøre politikere fra alle partier hørte på foresatte, elevrådsleder og rektor.

Vi gleder oss til ny skolegård om en stykke tid.

Trykk på "Les mer" for flere bilder og se på vår Facebookside.


Skoleruten for neste skoleår ble vedtatt i driftsstyret 22.10.18.

Skoleruten finner du her.


Gratulerer til alle elever med fantastisk innsamlet resultat under årets Hei Verden aksjon.

Vi klarte hele kr. 258 148,-

Dere gjorde en kjempejobb for en god sak! Hei Verden - Laos

Spesiell takk går også til Anne Margrethe Våge som stod for organisering og gjennomføringen her på skolen.