Meny
Velg klasse/område Klasse 8 e
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 91 40 70 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Et par elever i 8e har testet positivt for Covid. Elevene i klassen blir testet i dag på skolen og får med seg test hjem til å bruke dag 5 (torsdag).

Trykk her for våre rutiner.

Mvh rektor Finn Lea


Elevenes karakterer er nå publisert i IST/Webuntis for både elevene og foresatte.

Kjære elever på Kannik skole.

Elever i valgfaget Internasjonalt samarbeid på Kannik har samarbeidet med den lille humanitære stiftelsen New Chance fra Sandnes i snart et tiår. Sammen har vi hjulpet dem med å sende hyggelige videoer og hilsener til deres barnehjem for krigstraumatiserte barn, i en veldig konfliktfylt del av Kongo mot Rwanda-grensen, som få andre tør å bevege seg inn i for å hjelpe. Gjennom årene har vi sett barnehjemmet bli til et senter, med sykehus, tilgang til vann, og nå sist, en skole som bærer vårt skolenavn som en takk til oss - Kannik Primary School Mubambeiro. 

Denne skolen er nå ferdig bygd og Kannik sitt eget fadderbarn Bahati gleder seg til å starte her, men de trenger skolebøker og annet nødvendig skolemateriell. Vi på Kannik skole (Stavanger) har tatt utfordringen og vil gi denne hjelpen. Tidligere har vi hatt mindre aksjoner som kakesalg i skolegården, panteaksjon, loppemarked og konsert med deres ambassadør Morten Abel, men nå skal vi ha en større innsamlingsaksjon (slik som den med Hei verden), tirsdag 25. januar 2022. 

Du må derfor i god tid før innsamlingsaksjonen finne en jobb hvor du kan tjene minimum 500 kroner for et dags arbeid. De som ikke finner arbeid kan gå med bøsse og helst tjene minimum 300 kroner. Det vil bli konkurranse mellom klassene om hvem som tjener mest, og premien er en pizzafest for hele klassen. Det er første gang vi gjør dette og pengene går til et hederlig formål, så det er bare å stå på for å finne en kjekk jobb, hvor du både koser deg og hjelper andre barn og ungdom i nød samtidig. Fra Kannikhøyden til Kannikjungelen - med kjærlighet! ❤

Lykke til!

Skoleballet må dessverre utsettes, ny dato blir 31. mars 2022

Grunnet koronasituasjonen, og de restriksjoner som er innført fra myndighetene, så må vi dessverre utsette ballet.
Den gode nyheten er at vi har ny avtale med hotellet og det blir torsdag 31.mars 2022.
Ny frist for påmelding og innbetaling settes til mandag 21. februar 2022.

Det vil også bli arrangert ny «secondhand -dag» Vi kommer tilbake med ny dato. Det er første gang dette arrangeres på skolen og det har kommet utrolig mange gode tilbakemeldinger på initiativet.
For at det skal bli suksess så må flest mulig bidra og delta. Har dere en kjole/dress som fortjener nytt liv hos noen andre så håper vi dere kommer 😊

Dersom det ikke blir mulig å gjennomføre ballet i 2022  så vil alle som har betalt inn få igjen pengene sine.

Vi ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år!

Vennlig hilsen ballkomiteenSecondhand-day er utsatt på ubestemt tid pga koronasituasjonen. Vi kommer tilbake med ny dato så snart vi ser en mulighet til å avholde arrangementet.

 

FAU og elevrådet har i forbindelse med skoleballet lyst til å rette søkelys på miljø, bærekraft, gjenbruk og økonomi. De ønsker at festklær ikke bare blir brukt en gang, at det er lurt å gjenbruke mye også klær og at elever/foreldre ikke skal bruke for mye penger på en kveld som kan bli gøy på et nøkternt budsjett.

Trenger du et nytt antrekk til skoleballet? Eller har dressen eller kjolen fra i fjor blitt for liten? I forbindelse med skoleballet blir det arrangert «Secondhand»-dag i gymsalen på Kannik skole, 9. desember kl. 18-19.30. Her kan du selge eller gi bort festklær som kjoler, dresser, skjorter og sko som har blitt for små eller kjøpe et antrekk til skoleballet. Andre typer klær enn festklær blir ikke tatt i mot!
De som ønsker å selge et antrekk (max kr. 500,-) kan levere inn dette med en lapp med et VIPPS-nummer festet på. De som kjøper et antrekk, betaler inn til VIPPS-nummeret som står på lappen festet til antrekket. Arrangørene vil sjekke at betaling er gjennomført. Klær kan leveres inn i gymsalen rett etter skoletid, eller mellom kl. 17.00 og kl. 18.00 den 9. desember.
Klær som ikke blir solgt må hentes mellom kl. 19.30 og 20.00. Klær som blir igjen uten å hentes vil bli levert til Fretex.

Håper mange benytter seg av dette tilbudet😊😊

Bilder av klær kan merkes #krystallball2022 hvis du vil legge det ut på Insta eller andre steder på forhånd. Så kan elever og interesserte se noe av utvalget før selve salgskvelden.


Det er svært få som ønsker å melde inn innslag til underholdning juleballet. Derfor utvider vi fristen og håper flere vil melde seg.

Skoleballet blir torsdag 20. januar på Clarion Hotel Energy (mer info kommer).

Elevrådet har bestemt at tema skal være "Krystallball". Krystall tema betyr glam, glimmer, bling og stas. Det kan skinne og blinke både av klær og interiør. Smykker, hatter, sko, kjoler og annet kan ha litt glitter i seg, hvis du vil :-). 

Vi håper elever er interessert i å underholde og/eller bidra slik at kvelden blir fantastisk. 

Trykk på "Les mer" for mer info.


Klippekort kjøpes i Vipps

Etter lang tid i dvale er kantinen i gang igjen for hele skolen. Elevene finner bestillingsskjema de kan bruke i sitt klasse-classroom.

Det er nå tilgjengelig å betale for klippekort i kantinen med Vipps. 15 klipp, som gir 15 produkter, koster 300 kroner. Det er viktig at Vippsen merkes med elevens navn og klasse.


Det er mange som har sendt inn samtykkeskjemaet for elever på 8. trinn, men fremdeles er det en del som mangler.

Vi ber alle som ikke har levert dette digitale skjemaet gå inn og gjøre dette for sitt barn. Har du allerede gjort det, trenger du ikke å gjøre noe mer med det.

Trykk deg inn i artikkelen for å komme til lenken

 


Refleksdagen markeres årlig over hele landet. Målet er å få folk til å bruke refleks slik at de ikke havner i en ulykke.
Trygg Trafikk oppfordrer kommunene til å minne ansatte og innbyggere om å ta vare på seg selv, og bruke refleks. I Norge arbeider vi mot 0-visjonen om ingen drepte eller hardt skadde i trafikken på veiene. Gjør din kommune tryggere ved å minne sjåfører om å være oppmerksomme og holde farten nede, og til fotgjengere og syklister om å gjøre seg synlige i høstmørket med reflekser og lys på sykkelen.


Noen FAKTA OM REFLEKS:
Uten refleks er du først synlig på 25 – 30 meters hold.

Bruker du refleks er du derimot synlig på hele 140 meters hold når bilen du møter bruker nærlys. Omregnet til sekunder har en bilfører 10 sekunder i stedet for 2 sekunder på å reagere. Det kan være forskjellen på liv og død.
Slik bruker du refleksen riktig:

Fest refleks på alle jakker og bagger.

Bruk refleks som beveger seg når du går, de synes best.

Heng refleksen i knehøyde.

Bruk to reflekser slik at du er synlig fra alle kanter.

Sjekk at refleksen ikke er veldig ripete – da virker den dårligere.


Inne på denne lenken kan du lese mer om hva Smittevernkontoret sier om hva dere skal gjøre om ungdommen din snufser, hoster og harker. 

Snufseråd fra Smittevernkontoret


Vi er glade for at følgende styre ble valgt inn for skoleåret 2021/2022.

Elevrådsleder:

Iben Bernhard Danielsen 10g

Herman Arnesen Middelthon 10f - Nestleder
Sofie Østhus Lea 9a - Sekretær
Oda Holmefjord 10e - Styremedlem

Vi gratulerer alle fire.

Under kan du se alle medlemmene i elevrådet.