Meny
Velg klasse/område Klasse 10 a
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 91 40 70 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kannik skole inviterer til foreldremøte med tema:
Ungdomsmiljø og rus/kriminalitet i Stavanger
Torsdag 2. juni kl. 18.00-19.30 i gymsalen

Dette møtet er aktuelt for ALLE foreldre på Kannik skole. De fleste kjenner noen, vet om noen, eller har selv utfordringer i ungdomstiden. Å være orientert om tilbudene og noen av utfordringene som er i nærområdet og byen er noe vi alle har nytte av
Vi ser at unge utfordrer voksne og samfunnet mer enn tidligere på mange plan og i mange settinger. Foresatte kan her på møtet få et innblikk i det som skjer på fritiden, hvilke utfordringer som finnes i Stavanger og hvilke positive tilbud ungdommen kan oppsøke.

Program:
Skolen forteller om utfordringer og status på Kannik skole og andre skoler i Stavanger
MO-ung forteller om sitt tilbud og hvordan de oppfatter ungdomsmiljøet i byen akkurat nå.
Uteseksjonen og Politiet er invitert til å delta.
Spørsmål fra salen.

Trykk på "Les mer" for mer info.


De siste ukene før ferien leverer elevene inn lærebøkene. Hvis bøkene er mistet eller ødelagt må bøkene erstattes. Vi sender ut faktura i juli og august. Får du faktura, men finner boken må den leveres, så slettes faktura.

Vi fornyer lærebøker i tre fag på alle trinn. Engelsk, samfunnsfag og matematikk er bøker vi ikke ønsker tilbake. Disse bøkene ønsker vi at elevene beholder. 


Vil du lese skeiv litteratur.?

Onsdager 11. mai, 8. juni og 14. september kl. 18.00 arrangerer Sølvberget bokklubb for deg mellom 15 og 18.

Trykk på "Les mer" for mer info.


Vi inviterer snart til høytidelig vitenmålsutdeling for elever og foresatte på årets avgangskull, 10. trinn. 

Dette finner sted på Kannik skole tirsdag 21. juni kl. 18.00.

Vi håper å kunne gjøre dette utendørs i den nye skolegården, men skulle det bli regn og dårlig vær blir det en todeling av arrangementet innendørs i gymsalen. (Gymsalen har ikke kapasitet til at hele trinnet med foresatte deltar i en og samme seremoni.) Kannik skole har i lang tid jobbet med en sak om lekser. I saken har vi fått inn uttalelser fra elevrådet, FAU og personalet. Prosessen har vært god og skolen har fått mange konstruktive tilbakemeldinger.

Verken skolen eller FAU ønsket leksefri skole. Elevgruppen var delt på dette.

Et av tiltakene vi tenker kan hjelpe elevene våre er utvidet leksehjelp. Skolen har alltid hatt leksehjelp, men dessverre et for lite oppmøte til at det har vært bærekraftig. Nå starter vi igjen et større tilbud og håper at mange elever bruker tilbudet. Les mer her.

Rektor og FAU har konkludert med en tekst med kriterier om hva hjemmearbeid innebærer, som vi tror alle kan stille seg bak.

Teksten kan dere lese her.


Skriftlige og muntlige eksamener i ungdomsskole til våren 2022 blir avlyst.

Dette kom fram i regjeringens pressekonferanse fredag 11.02.22.

Dermed følger regjeringen anbefalingen fra Utdanningsdirektoratet om at alle vanlige eksamener våren 2022 avlyses. Situasjonen har vært ulik forskjellige steder i landet, sier kunnskapsministeren. Hun har vurdert flere alternativer for avgjørelsen ble tatt, men landet på at det er mest rettferdig å avlyse alle eksamener.

Dette er ikke en beskjed om at elevene kan slappe av, tvert imot. Dette er et forsøk på å gi deg tid til å jobbe skikkelig med skolen, frem til ferien, sier Brenna.
Vi ønsker å gi lærerne tid, ro og mulighet til å gi opplæring etter intensjonene i læreplanen. Ha pusterom til å snakke med elevene, utfordre og la elevene samarbeide med hverandre. Vi har tillit til at dere kjenner elevene best og vet hva de trenger nå, avslutter Brenna.

NB: Forslaget skal på en kort høring med kort frist og en endelig beslutning vil bli tatt kort tid etter det.

 Kannik skole tenker dette er en god avgjørelse for våre elever på 10. trinn som har hatt en koronasituasjon gjennom hele ungdomsskolen.


Driftsstyret på Kannik skole vedtok 30.01.17 retningslinjer vedr klasseturer i regi av foreldre.

Trykk på "Les mer" for å lese vedtaket.


Klippekort kjøpes i Vipps

Etter lang tid i dvale er kantinen i gang igjen for hele skolen. Elevene finner bestillingsskjema de kan bruke i sitt klasse-classroom.

Det er nå tilgjengelig å betale for klippekort i kantinen med Vipps. 15 klipp, som gir 15 produkter, koster 300 kroner. Det er viktig at Vippsen merkes med elevens navn og klasse.


Vi er glade for at følgende styre ble valgt inn for skoleåret 2021/2022.

Elevrådsleder:

Iben Bernhard Danielsen 10g

Herman Arnesen Middelthon 10f - Nestleder
Sofie Østhus Lea 9a - Sekretær
Oda Holmefjord 10e - Styremedlem

Vi gratulerer alle fire.

Under kan du se alle medlemmene i elevrådet.


Fritidskort Eiganes og Våland.

Fritidskortet sikrer barn og unge i Eiganes og Våland en fritidsaktivitet, uavhengig av foreldrenes økonomi, i et samarbeid med skolene i kommunedelen og organisasjonene.

Se mer informasjon i artikkelen.