Meny
Velg klasse/område Klasse 10 f
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Til glede for alle elever på 10. trinn vil vi avholde vitnemålsutdeling.

Den vil foregå på torsdag 17. juni kl. 18.00 i skolegården. 

NB! Hvis værmeldingen gir oss dårlig vær denne ettermiddagen kan det hende vi flytter til tirsdag eller onsdag samme uken. Beslutning om eventuell flytting blir tatt på mandag 14. juni.

Under pandemien har vi kun mulighet til å ha elever og lærere tilstede under seansen, men ikke foreldre dessverre. Vi kunne hatt foreldre tilstede ved å ha en samling pr. klasse, men elevene ønsket at vi hadde hele trinnet samlet i en seremoni, og da ble det slik. Begivenheten blir filmet og vi legger ut filmen kort tid etterpå i elevenes Classroom.

Bilde fra fjorårets vitnemålsutdeling.


👩‍💻---------VIKTIG INFO--------👨‍💻

I løpet av juli måned mister elevene som går ut av 10. trinn tilgangen til sin Google Workspace for Education kontoen sin ( stavangerskolen.no)

Dersom elevene har brukt skolemailen sin i forbindelse med søknad til videregående skole, må de legge inn ny e-postadresse på VIGO så raskt som mulig, da stavangerskolen.no kontoene deres slettes i løpet av juli måned. 

Elevene vil når dette skjer også miste tilgangen til Google Disk + soundtrap, creaza, WeVideo etc. Dersom de vil ha med noe videre, må eleven selv ta ansvar for dette. Gjør følgende:

- Del filene med en privat konto og så ta en kopi av hver fil en ønsker å ta vare på.  

- En effektiv løsning kan være å samle filer i en mappe på min disk, dele den mappen med en privat g-mailbruker, for så å kopiere de delte filene slik at den private google-lkontoen blir bruker. Da slipper en å dele enkeltfiler. Det er mulig å markere flere filer på en gang, og kopiere dem i en engang. Det er også mulig å laste ned filene til en PC

- Ikke glem å sjekke om du har noen prosjekter på Wevideo etc som du vil ha videre. Du kan dele ferdig eksporterte produkter fra disken din.


I sommer arrangerer Stavanger kommune mange gratis sommeraktiviteter for barn og unge, i samarbeid med lokale lag og foreninger. Det er aktiviteter i alle kommunedelene og du kan delta på alt fra fotball, hinderløype, skatekurs, dans, drama og tegne- og malekurs, til vitenskapscamp og sjongleringskurs + mye, mye mer!
I tillegg arrangeres det flere åpne aktiviteter som rebusløp og skattejakt i øyriket, åpen hall i Sørmarka Arena, og det blir en egen videokonkurranse i sosiale medier, med store pengepremier.
Vi håper du finner en aktivitet du liker og blir med!
For mer informasjon og påmelding se: Barnas sommer 2021 (stavanger.kommune.no)

Nå skal alle elever på 10. trinn ha fått sine standpunktkarakterer publisert digitalt. 

Se sak her for hvordan og hvor.

Hvis noe mangler. Ta kontakt med rektor.

PS: Termin og standpunktkarakterer på 8. og 9. trinn blir gitt ut etter streiken, enten det blir før eller etter sommerferien.


I løpet av 1. juni vil Kannik skole offentligjør standpunktkarakterene til alle elever på 10. trinn.

De karakterene vi på nåværende tidspunkt ikke har fått ført pga streik har vi søkt om dispensasjon til at lærerne skal få gjort. Signalene på at dette skal gå i orden er positive. Hvis det mangler en karakter eller to på karakterkortet ditt når vi sender det ut digitalt tirsdag vil det bli oppdatert onsdag 2, juni. Det er ikke sikkert alle får ført ferdig 1. juni.

Dette er gode nyheter og en flott gest fra de streikende lærernes organisasjoner. Elever vil få standpunkt som planlagt og et grunnlag for inntak videregående.

Foresatte kan logge seg inn og sjekke karakterene ved å trykke på bildet "IST Grunnskole" til høyre på denne siden.

 Elever trykker her.

Trykk på "Les mer" for informasjon om klage, klagefrister og andre bestemmelser vedr standpunktkarakterer.


Vedlagt finner dere presentasjon brukt i kurs fra 26. mai om Barn på nett.

Trykk på "Les mer" for tilgang.


June Kommune har i samarbeid med Kannik skole laget en god informativ film om Korona å di.

Her får ungdommen sagt og spurt om det de lurer på om Covid 19.

Supert arbeid fra alle parter.

Heia elevene på  Kannik!


Kannik skole går sammen med de andre skolene i Stavanger tilbake til gult nivå på mandag 10. mai. Vi gjeninnfører praksis fra før 15.04.

Dette betyr:

Klasser blir igjen kohorter, kommer på skolen hver dag, følger vanlig timeplan og skal ikke blandes foruten som under. Elevene har friminutt/pauser med egen lærer, avstandskrav må overholdes, spriting og vasking etter smittevernregler opprettholdes, elevene stiller opp på sine oppstillingsplasser når de kommer om morgenen og all transport innad på skolen foretas i samlet klasse sammen med lærer.

Fremmedspråkundervisning blir i språk-klasserom. Her må elever i samme klasse ha 1 meters avstand og elever fra ulike klasser må ha 2 meters avstand, fra nese til nese. Det er viktig at elever respekterer dette slik at vi kan opprettholde denne viktige undervisningen i språkklasser. Det har vært svært sårbart med digital undervisning i dette faget i så lang tid.
Videre blir det nå kunst og håndverk i kunstavdelingen, mat og helse på kjøkkenene våre og kroppsøving kan bruke garderober og gymsal/svømmebasseng.

Valgfag vil være variert. Digital skole hjemme, undervisning på skolen med lærer og uteundervisning med lærer.

For ungdomsskoler gjelder disse smittevern-tiltakene på gult nivå:
Ingen syke skal møte på skolen
God hygiene og forsterket renhold
Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
Hele klasser regnes som en kohort
Ansatte kan veksle mellom kohorter/klasser, men holde avstand til elever hvis mulig
Unngå trengsel og store samlinger 
Holde avstand i pauser/friminutt

Ta kontakt med helse for å få klarering til å gå på skolen etter negativ test og/eller endt karantene tid. Her kan du lese om rutinene i Stavanger kommune og fra Folkehelseinstituttet.

Stavanger kommune sine koronasider.

Info om smitte fra FHI

Referat fra FAU-møte 26.04.21 er nå publisert.

Trykk på "Les mer" for tilgang.Det blir også dette året arrangert Sommerbonanza i regi av Ungdom og Fritid i Stavanger Kommune.

Årlig, morsomt og spennende ferietilbud for ungdom i Stavanger, Rennesøy og Finnøy. 

Påmeldingen starter mandag 15. mars.

Sjekk ut linken for mer informasjon: Link

I tillegg arrangeres det sommer leir på Vier.

Se mer informasjon i linken: Link