Meny
Velg klasse/område Skolemiljøutvalget
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

På nyåret starter ungdom og fritid i Stavanger kommune et nytt tilbud som heter Bakgården Ung.

Bakgården er en allerede etablert tilrettelagt fritidsklubb for ungdom mellom 16 og 25. Nå ønsker vi å starte et tilbud for ungdom mellom 13 og 16 år i tillegg. Her følger informasjon om dette tilbudet.

Bakgården Ung er for ungdom mellom 13 og 16 år bosatt i Stavanger kommune. Dette vil være en tilrettelagt fritidsklubb for de ungdommene som av ulike grunner er mye alene, kjenner på ensomhet og strever i forhold til det sosiale og å ha/få venner. Det er for de ungdommene som ikke benytter seg av andre fritidstilbud og kjenner behov for økt sosial aktivitet for å bedre sin psykiske helse. På Bakgården Ung vil det være fokus på et inkluderende fellesskap, trivsel og mestring samt praktiske, sportslige og kulturelle opplevelser. Ungdommene skal være med å forme utviklingen av tilbudet og har stor påvirkningskraft på hvordan tilbudet vil bli seende ut.   

Når: Annenhver fredag (partallsuker) fra 17 – 20.00 / 18.00 – 21.00.  

Hvor: Kyviken ungdomshus. Kyviks vei nr 6, 4014 stavanger Innhold: Klubbkvelden starter med fellesleker for å bryte opp isen og for å bli bedre kjent.  Deretter står middag på programmet før det blir nye aktiviteter.   Disse aktivitetene vil kunne være rebus, PlayStation turnering, karaoke, andre konkurranser og leker, filmkveld, brettspill, bowling, teater, klatring, kampsport, quiz, båltur, curling, bading, skøyter, temakvelder (Halloween, bad taste, pyjamas party, jente/guttekveld osv.)

OPPSTART: FREDAG 24. JAN 2020


Kannik skole har revidert sin handlingsplan for elevens rett til et godt og trygt skolemiljø.

Elevenes skolemiljø er den viktigst oppgaven vi har her på Kannik. Derfor er vi glad for å kunne presentere en plan vi mener tar vare på elevene sin rettigheter på en særdeles god måte.

Planen finner du ved å trykke på "Les mer".


Her er listen over klasser som er tildelt kakesalg høsten 2019.