Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 91 40 70 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til juleferien:
22.12.2021 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God jul!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Regjeringen har besluttet at trafikklysmodellen gjeninnføres fra og med 9. desember 2021. Dette innebærer at alle barnehager og skoler må drive på minst grønt nivå i trafikklysmodellen.

Kommunale myndigheter har bestemt at stavangerskolen er på gult nivå fra mandag 13. desember. Dette gjelder i første omgang ut desember. Vi legger ut mer informasjon om dette i løpet av de neste dagene.

Det er lokale helsemyndigheter i kommuner med mye smitte, som vil vurdere om det er behov for gult eller rødt nivå for barnehager og skoler. 


Barne- og ungdomskolene i Stavanger går over til gult smittevernnivå fra førstkommende mandag til 1. januar 2022.

Bakgrunnen for tiltaket er at et høyt antall elever i grunnskolen har blitt smittet de siste ukene.


Secondhand-day er utsatt på ubestemt tid pga koronasituasjonen. Vi kommer tilbake med ny dato så snart vi ser en mulighet til å avholde arrangementet.

 

FAU og elevrådet har i forbindelse med skoleballet lyst til å rette søkelys på miljø, bærekraft, gjenbruk og økonomi. De ønsker at festklær ikke bare blir brukt en gang, at det er lurt å gjenbruke mye også klær og at elever/foreldre ikke skal bruke for mye penger på en kveld som kan bli gøy på et nøkternt budsjett.

Trenger du et nytt antrekk til skoleballet? Eller har dressen eller kjolen fra i fjor blitt for liten? I forbindelse med skoleballet blir det arrangert «Secondhand»-dag i gymsalen på Kannik skole, 9. desember kl. 18-19.30. Her kan du selge eller gi bort festklær som kjoler, dresser, skjorter og sko som har blitt for små eller kjøpe et antrekk til skoleballet. Andre typer klær enn festklær blir ikke tatt i mot!
De som ønsker å selge et antrekk (max kr. 500,-) kan levere inn dette med en lapp med et VIPPS-nummer festet på. De som kjøper et antrekk, betaler inn til VIPPS-nummeret som står på lappen festet til antrekket. Arrangørene vil sjekke at betaling er gjennomført. Klær kan leveres inn i gymsalen rett etter skoletid, eller mellom kl. 17.00 og kl. 18.00 den 9. desember.
Klær som ikke blir solgt må hentes mellom kl. 19.30 og 20.00. Klær som blir igjen uten å hentes vil bli levert til Fretex.

Håper mange benytter seg av dette tilbudet😊😊

Bilder av klær kan merkes #krystallball2022 hvis du vil legge det ut på Insta eller andre steder på forhånd. Så kan elever og interesserte se noe av utvalget før selve salgskvelden.


På tross av høyere smittefare gledet vi i dag elevene med julebrus.
Fullt fortjent.
God førjulstid!

Vi har i dag hatt et par tilfeller av smitte.

En elev som var på belønningsdag med TL i går var smittet. Dette medførte at vi testet elever, fra flere klasser, som deltok på denne turen.

I tillegg er alle elever i klasse 8b og 9d testet på bakgrunn av mistenkt smitte.
Vi ber alle foreldre følge med og ikke sende elever på skolen hvis de har symptomer. Alle som har symptomer eller har vært i nærheten av smittede må ha lav terskel for å teste seg.

Foreløpig er det ikke bestemt at vi skal sette inn tiltak, men vi er forberedt på at nye restriksjoner kan settes inn på kort varsel.


Det er svært få som ønsker å melde inn innslag til underholdning juleballet. Derfor utvider vi fristen og håper flere vil melde seg.

Skoleballet blir torsdag 20. januar på Clarion Hotel Energy (mer info kommer).

Elevrådet har bestemt at tema skal være "Krystallball". Krystall tema betyr glam, glimmer, bling og stas. Det kan skinne og blinke både av klær og interiør. Smykker, hatter, sko, kjoler og annet kan ha litt glitter i seg, hvis du vil :-). 

Vi håper elever er interessert i å underholde og/eller bidra slik at kvelden blir fantastisk. 

Trykk på "Les mer" for mer info.


Onsdag 8. desember kl 19.00 - 19.45 holder utdanning.no et webinar om videregående opplæring. Målgruppe: Foreldre og foresatte for elever på 10. trinn.

På Kannik skal vi også i år har høy grad av julestemning i desember. Dette på tross av frykt for oppblussing av omikron-variant. 
Vi vil ha julete ting og tang på gang gjennom hele desember.

Hver onsdag i desember er det Juletøy-dag. Da håper vi at alle kommer i en eller annen "julekostyme". Som for eksempel en nisselue, julepysj, selbuvanter eller en hel julenissedrakt. Alt er lov:-)

Dette blir julegøy!!!!! i en spesiell og utfordrende tid!


SGE (skriftlig eksamen)
Torsdag 12.05
Skriftlig eksamen trekkes
Onsdag 18.05
Forberedelse engelsk
Torsdag 19.05
Eksamen engelsk
Forberedelse norsk
Fredag 20.05.
Eksamen norsk hovedmål
Mandag 23.05
Eksamen norsk sidemål
Forberedelse matematikk (uten materiell)
Tirsdag 24.05
Eksamen matematikk

LGE (muntlig eksamen)
NB! Foreløpige datoer:
Fredag 03.06 og fredag 10.06.

Trykk på "Les mer" for mer info.


Kannik skole har i løpet av høsten hatt svært få tilfeller av smitte og det vil vi gjerne fortsette med. (Under 1 % av elevene har hatt smitten). Fortsett og ta hensyn, hold avstand og ikke glem at smitten fortsatt finnes dere ute. Vi vil gjerne ha en god og smittefri jul alle sammen.

Håndhilsning frarådes og klemming bør begrenses, men det er greit å arrangere fest og besøke besteforeldre. Dette er rådene fra helsetoppene.

Fredag rykket helseminister Ingvild Kjerkol ut og ba folk om å slutte med håndhilsing, men fortsatt er det få nasjonale råd og regler for hvordan man skal oppføre seg. Oppdaterte råd finner du på Stavanger kommune sine hjemmesider.


Vi er stolte av resultatene våre på Nasjonale prøver i år igjen. Elevene våre kommer til Kannik på et høyt faglig nivå og blir deretter løftet til toppen frem til neste prøve.

Vi er gleder oss på elevenes vegne og ser at det gode arbeidet på Kannik skole gir meget tilfredsstillende resultater.

Gratulerer til elever og lærere!