Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 91 40 70 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til sommerferien:
22.06.2022 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommerferie!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi har den glede å invitere alle elever på neste års 8. trinn til besøksdag onsdag 1. juni.

Barneskolene følger elevene over til oss og vi tar i mot alle sammen i gymsalen. Her ønsker rektor velkommen og alle går deretter til sitt nye klasserom med sin nye klasse. Så blir det bli kjent aktiviteter, omvisning, lunsj og mye mer kjekt. Dette blir gøy!

På kvelden blir det foreldremøter for alle klasser kl. 19.00 i klasserommene.

Vi gleder oss til å treffe dere! Vel møtt på onsdag!


Kannik skole inviterer til foreldremøte med tema:
Ungdomsmiljø og rus/kriminalitet i Stavanger
Torsdag 2. juni kl. 18.00-19.30 i gymsalen

Dette møtet er aktuelt for ALLE foreldre på Kannik skole. De fleste kjenner noen, vet om noen, eller har selv utfordringer i ungdomstiden. Å være orientert om tilbudene og noen av utfordringene som er i nærområdet og byen er noe vi alle har nytte av
Vi ser at unge utfordrer voksne og samfunnet mer enn tidligere på mange plan og i mange settinger. Foresatte kan her på møtet få et innblikk i det som skjer på fritiden, hvilke utfordringer som finnes i Stavanger og hvilke positive tilbud ungdommen kan oppsøke.

Program:
Skolen forteller om utfordringer og status på Kannik skole og andre skoler i Stavanger
MO-ung forteller om sitt tilbud og hvordan de oppfatter ungdomsmiljøet i byen akkurat nå.
Uteseksjonen og Politiet er invitert til å delta.
Spørsmål fra salen.

Trykk på "Les mer" for mer info.


De siste ukene før ferien leverer elevene inn lærebøkene. Hvis bøkene er mistet eller ødelagt må bøkene erstattes. Vi sender ut faktura i juli og august. Får du faktura, men finner boken må den leveres, så slettes faktura.

Vi fornyer lærebøker i tre fag på alle trinn. Engelsk, samfunnsfag og matematikk er bøker vi ikke ønsker tilbake. Disse bøkene ønsker vi at elevene beholder. 


Takk til alle elever og ansatte for en fin opptreden i årets 17. maitog. De fleste klasser stilte med de fleste elevene. Strålende!

Nydelig vær og en kjekk gjeng å gå i tog med.

 


Til elever på 9. trinn.
St.Olav tilbyr forsert løp for elever som går i 10 klasse, neste skoleår. Det vil si at i utvalgte fag kan ungdomsskoleelever følge undervisning på videregående nivå. Forsert løp gir inspirasjon og økt motivasjon til elever som opplever for lite utfordringer i ungdomsskolen. 
Elever og foresatte er velkommen til info om dette tilbudet på informasjonsmøte som  avholdes tirsdag 07. juni kl 18:00 på St Olav.
Trykk deg inn i artikkelen og på "Les mer" for å lese mer om dette tilbudet.

Skolen sender i neste uke ut skjema vedr jodtabletter.

Foresatte som ikke ønsker at sitt barn skal motta tabletter må melde dette inn på skjema elevene får med hjem. Skjema leveres kontaktlærer.

For alle andre er det passivt samtykke, som betyr at hvis dere ikke reserverer ditt barn for utdeling vil ditt barn få utdelt tabletter, hvis det blir aktuelt.

Trykk på "Les mer" for å lese tekst i skjema. 


Fredag 29.04 reiste fransklærer Kari Kvia og 4 elever fra 10. trinn på Kannik skole ned på dagstur til Kristiansand for å være med på fremmedspråkkonkurranse. De hadde kvalifisert seg til finalen etter to innledende runder. Vel nede i Kristiansand kom de på en solid 3. plass. Gratulerer til Abdul, Iben og stolte lærere

Vi inviterer snart til høytidelig vitenmålsutdeling for elever og foresatte på årets avgangskull, 10. trinn. 

Dette finner sted på Kannik skole tirsdag 21. juni kl. 18.00.

Vi håper å kunne gjøre dette utendørs i den nye skolegården, men skulle det bli regn og dårlig vær blir det en todeling av arrangementet innendørs i gymsalen. (Gymsalen har ikke kapasitet til at hele trinnet med foresatte deltar i en og samme seremoni.) Torsdag 31. mars 2022 vil bli husket lenge av våre kjekke elever. Skoleballet, arrangert av FAU på Kannik skole, var en stor suksess.

Elevene så ut til å storkose seg. Bidragsyterne til underholdningen var svært flinke og DJ-en gjorde jobben!

Tusen takk til alle foresatte (160 mødre og fedre) som stilte opp og gjorde kvelden mulig. En spesiell takk til ballkomiteen som har jobbet lenge for at dette skulle bli så bra som det ble.

Alle gleder seg allerede nå til neste ball:-)


Kannik skole har i lang tid jobbet med en sak om lekser. I saken har vi fått inn uttalelser fra elevrådet, FAU og personalet. Prosessen har vært god og skolen har fått mange konstruktive tilbakemeldinger.

Verken skolen eller FAU ønsket leksefri skole. Elevgruppen var delt på dette.

Et av tiltakene vi tenker kan hjelpe elevene våre er utvidet leksehjelp. Skolen har alltid hatt leksehjelp, men dessverre et for lite oppmøte til at det har vært bærekraftig. Nå starter vi igjen et større tilbud og håper at mange elever bruker tilbudet. Les mer her.

Rektor og FAU har konkludert med en tekst med kriterier om hva hjemmearbeid innebærer, som vi tror alle kan stille seg bak.

Teksten kan dere lese her.