Meny
Velg seksjon Klasse 9 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Karussveien 10 4620 Kristiansand
Telefon: 38 06 45 00 Send oss e-post
Redaktør: Hege Ose
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Elevene har jobbet med Gatekunst, sett på ulike skilt, og så laget sine egne "Koronaskilt". Her er det er skilt om at "Her jobber det superhelter", "Ikke hamstre mat", til påbud om "Bruk munnbind og hansker". Mange ulike og artige resultat. Elevene har tydeligvis jobbet bra med sin hjemmeundervisning.

Statsministeren har bestemt at alle skoler i hele Norge skal stenge i to uker. Det er ganske rart! Heldigvis har de fleste noen hjemme som kan være sammen med deg selv om skolen holder stengt.


Det har vært stor aktivitet når elevene på 9. trinn har laget sitt drømmerom. Flere har fått til mange flotte detaljer, fargerike og kreative løsninger.

Etter flere strikketimer er nå luene ferdige. Mange elever strikket for aller første gang, så her har de virkelig imponert. Mange flotte luer som skal varme godt i vinter.

I august 2019 lanserer Kristiansand kommune en helt ny app for ungdom mellom 13-20 år. Appen heter SEES, og er en arrangementskalender som gir ungdom i Kristiansand oversikt over ulike arrangementer som skjer i sin bydel og i sentrum.

Her kan du  finne informasjon om utdanningsprogram på videregående skole og om ulike yrker: http://www.fagfilm.no