Meny
Velg seksjon Klasse 10 c
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Karussveien 10 4620 Kristiansand
Telefon: 38 06 45 00 Send oss e-post
Redaktør: Hege Ose
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tangen arrangerer åpen dag tirsdag 26.januar klokken 17.00-20.00. Dette vil foregå på Tangens Facebook-side og via en direktesending på deres hjemmeside.

I henhold til de nasjonale smitteverntiltakene vil ungdomsskolen på Karuss gå over til rødt nivå. Dette gjelder i første omgang frem til 18.januar. For elevene på 1.-7.trinn opprettholdes smitteverntiltakene slik de var før jul.

Første del av skoleåret 2020-2021 går mot slutten. Vi på Karuss vil ønske alle elever, foreldre og samarbeidspartnere en riktig god jul, og et godt nytt år!

Her finner dere 15 informasjonsfilmer om alle utdanningsprogram på videregående skoler i Agder. Dette er opptak av livesendinger som har vært sendt i oktober/november.  Noe er rein info, noe er samtaler/intervjuer med elever og lærere.

Dette er fint å ha tilgjengelig nå siden yrkesmesse, hospitering og trolig åpen skole er avlyst p.g.a smittesituasjonen.  

www.agderfk.no/dovo    

Vennlig hilsen   
Inger Line Hvaal
Rådgiver,  Karuss skole 


24 ungdomsskole-elever har vært på overnattingstur til Randøya. Her har de jaktet, satt opp telt og lavvo, laget seg gourmetmiddag og sett den vakre soloppgangen fra Randøya. Bildene, som er sendt som røyksignaler via Internett, taler for seg.

Er du i tvil om barnet ditt skal sendes til skolen eller ikke?

Kanskje kan denne videoen gi deg svar.

https://www.facebook.com/gurimelby/videos/785596872190235/