Meny
Velg seksjon Klasse 5 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Karussveien 10 4620 Kristiansand
Telefon: 38 06 45 00 Send oss e-post
Redaktør: Hege Ose
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

En ny uke er gått!

Heltene deres står på og de er svært aktive i timene!  

Vi ser en gjeng som tar godt vare på hverandre og leker godt med hverandre. Heltene våre er så gode!  

Neste uke er en vanlig uke, i den forstand at det er fem dager uten at det er noe ekstraordinært som skjer. Vi fortsetter med turer i gymmen, rett og slett fordi retningslinjene fortsatt er slik at vi ikke skal ha krevende aktivitet med tanke på smittevern. Det virker som om heltene deres synes det er fint å gå på tur. Neste uke skal vi til Fiskåvannet! Vi gleder oss 😄  

Ha en fin helg, folkens!  

Mvh Mathias, Hanane, Hilde og Øystein


Da var uken her! Vi skal ENDELIG få møte alle heltene igjen. Det har vært 8 (!) uker med hjemmeskole, og vi må si nok en gang; tusen takk! Vi er superimponerte over dere og hva dere har fått til. Heltene deres har vært helt eksepsjonelle!  

Så, til en ny hverdag. Vi er dessverre ikke tilbake til det samme som det var før. Det er mange nye regler å forholde seg til, og ting kan virke veldig mye i starten. Vi ber om forståelse om at det kommer mange beskjeder nå fremover. Vi har nå laget en plan som er et veldig godt utgangspunkt, men ingenting er skrevet i stein.  

I tillegg til ukeplanen ligger det et skriv om smittevern. Det er VIKTIG at dere leser dette og snakker med helten deres om dette, slik at de er best mulig forberedt når de kommer i morgen.  

MEN! VIKTIG BESKJED!  

Heltene må, så godt det lar seg gjøre, ikke komme på skolen før 0820. Da åpner vi dørene, og slipper de inn i små puljer. Når de kommer, skal de gå opp trappen på nedsiden som ligger nærmest hovedinngangen. Hvis de kommer før, er det viktig at de forholder seg til 1-metersregelen.  

Ellers står alt i skrivet. Vi vet at det er mye nytt og ting kan virke litt skremmende, men ting går seg nok til etter hvert, og vi har STOR tro på at vi får dette til 😄  

Har dere spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.  

EN FOR ALLE, ALLE FOR EN!!  

Ha en strålende dag!  

Med vennlig hilsen   Hilde og Øystein 😄


Vi fortsetter "prosjekt læringsvenn"! Vi har nå fordelt heltene deres på nytt slik at de nå har nye å samarbeide med. Denne uka skal de skrive en fagtekst om buddhismen. Vi gleder oss til å se hvordan det går!   

Ellers går uka stort sett som før. Det er viktig å minne heltene våre på at de må ta seg en pause. Like viktig som skolearbeid er frisk luft og godt humør! 🙂🙂  

Vi er så stolte av heltene våre! Vi er også stolte over dere. Dere gjør en fantastisk jobb! Stå på!  

Ha en fin uke, folkens!  

Mvh Øystein, Hilde, Anne Lene og Hanane


Statsministeren har bestemt at alle skoler i hele Norge skal stenge i to uker. Det er ganske rart! Heldigvis har de fleste noen hjemme som kan være sammen med deg selv om skolen holder stengt.


Blime-dansen ble også i år danset sammen med Karuss barnehage. 7. trinn som er "aktiv ute" tok virkelig oppgaven på strak arm og organiserte, rigget til lyd, øvde inn og viste dansen.  

Vi danset for vennskap, inkludering og at alle er mer enn gode nok.

Sjekk ut link til dansen: https://nrksuper.no/blime-dans/a7a2535c-a55d-453f-8931-6d9d961a50ac