Meny
Velg seksjon Klasse 5 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Karussveien 10 4620 Kristiansand
Telefon: 38 06 45 00 Send oss e-post
Redaktør: Hege Ose
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi er så heldige å få enda en superhelt i klassen når vi er tilbake etter sommerferien! Helten deres har sikkert allerede fortalt dette. De kan ikke vente med å bli kjent med henne. Vi skal møte henne allerede til onsdag, da hun blir med oss på sykkeltur til Andøya – spennende.  

Bokinnlevering // nå er det kun fem biblioteksbøker som mangler, de elevene det gjelder har fått beskjed i dag. Fagbøker -> ta med alt dere har som ligger hjemme, dette gjelder kun noen få elever. Vi leverer bøker til onsdag før turen.  

Sykkeltur // elevene skal ha kontroll på om sykkelen er klar for tur, vi setter pris på at dere hjelper dem. De har vokst i det siste, vi så på turen denne uka at det er mange som kan sette setet høyere. Til hoftekammen -> da blir det enklere å sykle.  

Siste skole dag // det er felles for hele mellomtrinnet: 0,5 l drikke (vann er alltid best 😉) + omtrent 30 kr i snacks. Heltene må også ha med seg vanlig niste. Godis + kos = filmen  

God helg alle sammen og kos dere ute i det fine været!  

// Øystein, Hanane, Anne Lene og Hilde


Nest siste uke. Det nærmer seg nå. Siste innspurt gjenstår :)  

Denne uken skal vi få gjennomført den planlagt sykkelturen. Dette skjer på onsdag og vi skal sykle til byen. Det var heltene som var med og bestemte dette og vi hadde et demokratisk valg. Det gikk kjempefint og vi gleder oss alle til en bytur på onsdag 🙂  

På fredag skal vi gjennomføre naturfagen som ble utsatt pga dårlig vær. Vi skal ut å dokumentere og fotografere mangfoldet i naturen. Det blir spennende! Håper været er med oss denne uken..    

Ha en flott søndag videre!   

Med vennlig hilsen  

Hilde, Hanane, Anne Lene og Øystein


Håper alle har hatt en fin pinse og nytt det strålende været!  

Vi skal ut på sykkeltur! Fredagen sykler vi til Myren gård. Det er viktig at alle heltene husker hjelm og at sykkelen er i god stand. Vil også minne på at det er viktig med vannflaske i denne varmen. Pass på at heltene har en vannflaske med seg hver dag! Det er mye uteskole for tiden og mye aktivitet. Derfor er det ekstra viktig å fylle på med vann.  

Siste innspurt nå! Det har vært et lærerikt og spennende år for heltene våre. De har taklet alle utfordringer på en strålende måte og vi er veldig imponert over både de og dere!  

Ha en fin uke 😄  

Mvh Hilde, Hanane, Anne-Lene og Øystein


En ny uke er gått!

Heltene deres står på og de er svært aktive i timene!  

Vi ser en gjeng som tar godt vare på hverandre og leker godt med hverandre. Heltene våre er så gode!  

Neste uke er en vanlig uke, i den forstand at det er fem dager uten at det er noe ekstraordinært som skjer. Vi fortsetter med turer i gymmen, rett og slett fordi retningslinjene fortsatt er slik at vi ikke skal ha krevende aktivitet med tanke på smittevern. Det virker som om heltene deres synes det er fint å gå på tur. Neste uke skal vi til Fiskåvannet! Vi gleder oss 😄  

Ha en fin helg, folkens!  

Mvh Mathias, Hanane, Hilde og Øystein


Da var uken her! Vi skal ENDELIG få møte alle heltene igjen. Det har vært 8 (!) uker med hjemmeskole, og vi må si nok en gang; tusen takk! Vi er superimponerte over dere og hva dere har fått til. Heltene deres har vært helt eksepsjonelle!  

Så, til en ny hverdag. Vi er dessverre ikke tilbake til det samme som det var før. Det er mange nye regler å forholde seg til, og ting kan virke veldig mye i starten. Vi ber om forståelse om at det kommer mange beskjeder nå fremover. Vi har nå laget en plan som er et veldig godt utgangspunkt, men ingenting er skrevet i stein.  

I tillegg til ukeplanen ligger det et skriv om smittevern. Det er VIKTIG at dere leser dette og snakker med helten deres om dette, slik at de er best mulig forberedt når de kommer i morgen.  

MEN! VIKTIG BESKJED!  

Heltene må, så godt det lar seg gjøre, ikke komme på skolen før 0820. Da åpner vi dørene, og slipper de inn i små puljer. Når de kommer, skal de gå opp trappen på nedsiden som ligger nærmest hovedinngangen. Hvis de kommer før, er det viktig at de forholder seg til 1-metersregelen.  

Ellers står alt i skrivet. Vi vet at det er mye nytt og ting kan virke litt skremmende, men ting går seg nok til etter hvert, og vi har STOR tro på at vi får dette til 😄  

Har dere spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.  

EN FOR ALLE, ALLE FOR EN!!  

Ha en strålende dag!  

Med vennlig hilsen   Hilde og Øystein 😄


Vi fortsetter "prosjekt læringsvenn"! Vi har nå fordelt heltene deres på nytt slik at de nå har nye å samarbeide med. Denne uka skal de skrive en fagtekst om buddhismen. Vi gleder oss til å se hvordan det går!   

Ellers går uka stort sett som før. Det er viktig å minne heltene våre på at de må ta seg en pause. Like viktig som skolearbeid er frisk luft og godt humør! 🙂🙂  

Vi er så stolte av heltene våre! Vi er også stolte over dere. Dere gjør en fantastisk jobb! Stå på!  

Ha en fin uke, folkens!  

Mvh Øystein, Hilde, Anne Lene og Hanane