Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Fjellsvegen 9 4103 Jørpeland
Telefon: 407 10 461 - 990 29 533 Send oss e-post
Redaktør: Liv Hege Braseth
Søk om skoleplass
Søknadsskjema på nett
Nyttige lenker
Tryggtrafikk
Barnevakten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Skolen er stengt!

Regjeringen har besluttet at alle landets barneskoler skal stenges i perioden 12. mars kl. 18.00 - 26. mars

I den perioden som skolene er stengt, drives opplæringen gjennom digitale løsninger. Fjernundervisning er nytt både for lærere og elever, men vi har tro på at vi skal få til gode løsninger som kan fungere for alle, uansett situasjon dere måtte være i. 

Vi på skolen skal  ivareta elevene faglig, men også være en støtte om noen trenger noen å prate med av andre grunner. Foresatte har fått informasjon om hvordan den enkelte elev og klasse vil følges opp av kontaktlærer og andre som står elevene tett på i den vanlige skoledag. 

Sosiallærer Ann Helen Barkved Hetle er tilgjengelig på mobil 975 17 003, hverdager mellom kl. 10:00 - 13.00

Helsesykepleier ved Familiens Hus er tilgjengelig på telefon 51 74 21 80, hverdager mellom 08:00 - 15:00

Vi opplever at flere elever har spørsmål om korona-viruset, og har de siste ukene forsøkt å gi riktig og tilpasset informasjon i alle klasser. Informasjonsbehovet er stort og det er mange spørsmål som søker svar. Regjeringen arrangerte i dag pressekonferanse for barn med statsminister Erna Solberg, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby. Se gjerne også nyhetssending på nrk.supernytt. Der finner du blant annet kongens tale til folket og mere korona-nytt.

På ukesplanene oppfordres elevene til GLEDING. Gjør gjerne alvor av å ringe for å "FJERNGLEDE"  en besteforelder eller venn som du ikke har anledning å treffe i dag :) De beste ønsker til dere i ukene som kommer, og vi sier som Kong Harald, at våre "tanker og bønner er hos dere alle nå"!

Hilsen fra alle oss i personalgruppen på KFskolen