Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Fjellsvegen 9 4103 Jørpeland
Telefon: 407 10 461 - 990 29 533 Send oss e-post
Redaktør: Liv Hege Braseth
Søk om skoleplass
Søknadsskjema på nett
Nyttige lenker
Tryggtrafikk
Barnevakten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Skolestart på rødt nivå

Skolene i strand starter opp på rødt nivå, tirsdag 5. januar. Tiltaksperioden vil i første omgang gjelde frem til 18. januar.

Vi håper at feriedagene har gjort godt og at elevene er klare for oppstart i morgen. Det blir fint å treffes igjen og vi tenker dagene skal bli gode, selv om vi må begrense oss noe i forhold til normal aktivitet. 

VELKOMMEN ❤️

 

All undervisning vil i utgangspunktet foregå på skolen.

Det er foreløpig ikke lagt opp til fjernundervisning, men dette kan bli aktuelt i begrenset grad på høyere trinn.

 

Tiltak på rødt nivå vil følges nøye for å gi en tryggest mulig hverdag for elever og ansatte:

  • Forsterket renhold
  • Høyt fokus på god hånd/hostehygiene (send gjerne med en god håndkrem💛)
  • Kontaktreduserende tiltak: I størst mulig grad faste voksne tilknyttet hver klasse/kohort, god avstand mellom pulter, ulike friminuttstider og egne soner, fast inn- og utgang og faste toaletter til hver kohort m.m. 
  • For å sikre en trygg start på dagen uten nærkontakt mellom elever fra ulike kohorter, og en trygg "innslusing", ber vi om at elevene møter mellom kl. 08:05 og 08:15.
  • Når det gjelder skoleskyss, så anbefales det at ungdomsskoleelever bruker engangsmunnbind og bruker et nytt munnbind for hver tur.
  • Det er nå ekstra viktig at alle som møter på skolen er friske. En skal ha lav terskel for å ringe fastlege å be om testing, også når det gjelder de yngste. Teststasjonen er åpen hver ukedag. Ved negativ test og lette restsymptomer kan en igjen gå på jobb/skole.

 

Mer informasjon om tiltak i klassene og eventuelle endringer i avvikling av fag og lignende vil komme via kontaktlærerne.