Meny
Velg seksjon Forside
Sandvigå 7 4007 Stavanger
Telefon: 91783173 Send oss e-post
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Stopp utestenging!

Skolen er for mange en vanskelig og tøff arena og vi som foreldre kan gjøre vårt beste for å bidra til at barna våre opplever en trygg og god skolehverdag.

Eller kan vi egentlig det? 

Ofte foregår mobbing og krenkelse i det stille, uten at noen kan observere det, ingen hører det, ingen andre føler det, bare den som blir krenket og utestengt. 

Du som forelder er prisgitt at ditt barn klarer å fortelle hva som skjer i løpet av skoledagen, dialog med ditt barn og skolen er med på å skape en bro vi voksne kan bygge trygge kanter på. En bro vi kan gå sammen med barnet på, både på godt og vondt. 

Men, alt for ofte foregår krenkelsen og mobbingen bak ryggen på de trygge voksne som skulle vært der, og ingen fanger opp det som skjer. Vi voksne skal jo være der for barna, og barna har krav på et trygt og godt skolemiljø.

Vi som foresatte har et oppdrageransvar og kan gjøre er å lære våre barn å være en god venn, lære dem å si hei til den som ikke har noen å være med, inviter med i leken den som står på utsiden, barna våre kan være den som spør: Vil du bli med? 

Vennene mine kuttet meg ut over natten