Meny
Velg seksjon Grunnskoleavdeling
Besøksadresse: Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand Telefon: 3810 7800 Faks: 3810 7805 Send oss e-post
Fakturaadresse: Kristiansand kommune, Kongsgård skolesenter, Fakturamottak, Pb. 74, 4685 Nodeland
Postadresse: Kristiansand kommune Postboks 4, 4685 Nodeland
Redaktør: Rektor Morten Hauger
Gå til Its Learning
ANSATTE I GRUNNSKOLEAVD.
Personalet
SØK I BIBLIOTEKBASE
Søk ...
Grunnskoleavdelingen for voksne gir undervisning på grunnskolenivå over 1, 2, 3, 4 eller 5 år. Etter avlagt grunnskoleeksamen fortsetter de fleste på videregående skole. Deltakerne er 16 år og eldre og minoritetsspråklige.

 

Ifølge opplæringsloven §4A-1 skal Kristiansand kommune tilby grunnskoleopplæring særskilt organisert for voksne. Opplæringen foregår på Kongsgård skolesenter

Du kan fylle ut søknadskjema og sende det til: Kongsgård skolesenter, Att: Gunnhild Bratland Nygård. Postboks 4, 4685 NodelandAktivitetsguide er et gratis tilbud som hjelper barn og unge mellom 6-18 år og deres familie med å finne veien inn i et idrettstilbud.

Skal du søke på videregående skole? Er du usikker på hva du skal bli eller hvilken skole du skal velge?

Flere videregående skoler har åpen skole nå i januar. Da kan du komme og bli kjent med skolene.

Det er åpen skole på Vågsbygd videregående skole onsdag 22. januar. Mer informasjon finner du her: åpen skole 22.01.20

Det er åpen skole på Kristiansand Katedralskole Gimle onsdag 22. januar. Mer informasjon finner du her: åpen skole 22.01.20

Det er åpen skole på Kvadraturen skolesenter torsdag 23. januar. Mer informasjon finner du her: åpen skole 23.01.20

Det er åpen skole på Tangen videregående skole torsdag 23. januar klokka 17-20

 


Kongsgårdposten er en skoleavis for Kongsgård skolesenter i Kristiansand. Skolesenteret har flere avdelinger som jobber med mye forskjellig, for eksempel norskopplæring, grunnskole for voksne, norsk i arbeid og spesialundervisning.

Kongsgårdposten vil i starten bli brukt til å poste elevenes forslag til politikerne i Kristiansand kommune. Kommunestyret skal snart lage en plan for hvordan vi gjør Kristiansand til en bærekraftig og god by å leve i om ti år. Hva er ditt forslag for å gjøre Kristiansand til drømmebyen i 2030?

Her finner dere Kongsgårdposten.


SEES-appen er en arrangementskalender for ungdom i Kristiansand, og gir en enkel oversikt over arrangementer i bydeler og i sentrum. SEES er helt gratis og er tilgjengelig i Google Play og App Store. Illustrasjonsfoto: Marte Krogstad.

Er du mellom 16 og 26 år gammel?

Liker du å synge og danse sammen med andre?

Har du lyst til å lære å synge og danse sammen med andre?

Da må du lese videre......


Kongsgård skolesenter ble i desember sertifisert som dysleksivennlig skole. Det er Dysleksi Norge som er faglig ansvarlig for denne godkjenningen som gjelder for 2 år. Dette betyr først og fremst at vi nå får en enda bedre opplæring for alle våre elever.