Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse: Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand Telefon: 3810 7800 Faks: 3810 7805 Send oss e-post
Fakturaadresse: Kristiansand kommune, Kongsgård skolesenter, Fakturamottak, Pb. 74, 4685 Nodeland
Postadresse: Kristiansand kommune Postboks 4, 4685 Nodeland
Redaktør: Rektor Morten Hauger
Gå til Its Learning
SØK I BIBLIOTEKBASE
Søk ...
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Velkommen til Kongsgård skolesenter som ligger i Kongsgård allé 20 i Kristiansand. Gjennom uka har vel 800 elever og ca 100 ansatte sitt daglige virke her på skolesenteret. I all hovedsak dreier det seg om voksne, minoritetsspråklige elever, men også andre voksne med spesielle opplæringsbehov.
Kongsgård skolesenter tilbyr også generell voksenopplæring og logopediske tjenester i barnehage, grunnskole og til voksne, samt opplæring til hørselshemmede elever i grunnskolen i Kristiansand.
Med andre ord – en spennende, fargerik og mangfoldig læringsarena!

 

Myndighetene viderefører tiltakene mot Koronaviruset.
Det betyr at Kongsgård skolesenter er stengt fram til 13. april. 

Les mer.


Disse 18 filmsnuttene forklarer hvor viktig det er med riktig og oppdatert informasjon, og hvor på kommunens nettside flerspråklige kan finne slik informasjon.

NB! Husk lyd på


Her finner du en oversikt over hjelpetelefoner og ressurser du kan bruke. Er du usikker på hvor du skal henvende deg, kan du også ringe Innbyggertorget. Innbyggertorget er åpent mandag til fredag fra 08.00 - 15.30, og du ringer dette nummeret: 3807 9500.

 


Veiledningstelefonen er i full drift. Familiens Hus i Kristiansand er tilgjengelige for foreldre som opplever små og store utfordringer i en krevende tid med karantene og begrensninger for sosial kontakt. Veiledningstelefonen nås på nummer 905 15 488, og telefonen er betjent hverdager kl. 10 – 14.  Tjenesten er ment for familier med barn og unge. Her kan du snakke med en av de mange dyktige medarbeiderene i Familiens hus. Du trenger ikke si navnet ditt når du ringer Veiledningstelefonen. De du snakker med på Veiledningstelefonen har taushetsplikt.   

Hva kan Veiledningstelefonen bidra med? 
* Gi støtte til foreldre/omsorgspersoner som trenger det. 
* Gi generell veiledning og råd til å håndtere krevende situasjoner som foreldre med små og store barn ofte står i. 
* Foreldre kan ha behov for å prate med noen i en krisesituasjon.
* Du kan få råd om hvordan dere opprettholder det gode når familien er hjemme store deler av tiden.  

Bruk Veiledningstelefonen om du trenger noen å snakke med: 905 15 488 (mellom kl. 10.00 - 14.00) 


Med bakgrunn i Helsedirektoratets pålegg, vil Samfunnskunnskaps- og Statsborgerprøven som skulle arrangeres på Kongsgård skolesenter 26. og 30. mars, avlyses. 

Prøvene vil bli satt opp på nytt, så snart forholdene tillater det. Alle som er påmeldt til prøvene vil automatisk bli overflyttet til ny prøve, og vil motta mail/sms med ny informasjon om tid og sted så snart dette er avklart.

Hvis du skal ta prøve, men ikke ønsker å bli satt opp på ny prøve, må du gi beskjed snarest.

Skolen følger myndighetenes anbefaling i denne saken. 


Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) har laget en oversikt over nettressurser elever kan jobbe med på egen hånd.
Her finner du også info om Koronaviruset - på flere språk. 

 
Her finner du viktig informasjon om Coronaviruset på arabisk!

På grunn av Corona og stengte skoler, blir alle Norskprøver fredag 13. mars avlyst. Hvis du skal ha Norskprøve denne dagen, trenger du ikke komme til skolen.
Alle som skulle tatt prøven fredag 13. mars, vil kunne ta den avlyste prøven gratis i mai. Du må selv melde deg til denne prøven på www.kompetansenorge.no 

* Påmeldingsperiode: 15. - 20. april

* Prøveperiode: 18. - 29. mai

Skal du ta Statsborger- eller Samfunnskunnskapsprøve hos oss i slutten av mars,  er det ikke bestemt enda om prøvene skal arrangeres. Informasjon om dette vil bli lagt ut her på hjemmesida, så snart vi vet noe mer.