Meny
Velg 1. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Som vi nevnte på ukebrevet er vi på 1. trinn i "butikk-modus". Da passet det fint med pølse-butikk på turdagen vår.

I dag har vi på 1. og 2. trinn hatt en annerledes og skikkelig gøy dag.

På fredag fikk alle lekegruppene et oppdrag; bruk det dere finner i skogen, og lag troll. Innsatsen var fantastisk, og resultatene ble bra:) 

Fredag før påske pakket elever og lærere på 1. og 5. trinn sekken for å ta en tur opp i skogen. De fleste hadde mat og drikke i sekken, men det var noen som hadde noe annet også...

"Stopp! Ikke mobb" med hele skolen kick-startet en feiende flott avslutning på en ekstra fin venneuke på Kringsjå. Med sang og musikk, dans, film og dikt svarte elevene på hva en venn er. Se bilder og film fra samlingen!

Venneuka på Kringsjå er i god gang og i morges var det ekstra stas å være vakt ute! Jeg tok med meg kameraet og knipset store og små på den store "hodepplaggdagen".

På onsdag var vi på biblioteket, som vi er hver uke. Men denne gangen fikk vi en ny beskjed!

Vi tok kunst og håndverkstimen ute i snøen forrige uke.

Vi på 1. trinn hadde en skikkelig morsom dag i snøen forrige uke!


Nå er det INGEN tvil lengre! Kringsjånissen finnes! På turdagen så barna snurten av han oppi skogen. Akkurat denne dagen var Elin på et møte, og alle visste at hun ikke rakk turen. Etter litt kom hun pesende opp med et pakkebånd i hånda. Hun lurte på om barna også hadde sett slike bånd på vei oppover. Ja, det hadde de, og dette fortalte barna om nissen: