Meny
Velg 3. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi koste oss i bussen på vei hjem fra Aquarama.

7. trinn har i mange uker jobbet med et prosjekt som heter "Mitt drømmerom". Nå skulle fadderbarna i 3. trinn komme å se resultatene!

Gjett om vi på 3. trinn gleder oss over all snøen vi har fått "på tampen" av denne vinteren. Både på ski og i akebakken har aktiviteten vært stor. Mange spenner også på seg skia om morgenen og går på ski til skolen- supert!

Turdagen har blitt benyttet til tur på ski og akebakke på skolens område. Bålet i skogkanten bak håndballbanen, var godt å ha både til å varme seg på og til å grille pølser på. 


"Stopp! Ikke mobb" med hele skolen kick-startet en feiende flott avslutning på en ekstra fin venneuke på Kringsjå. Med sang og musikk, dans, film og dikt svarte elevene på hva en venn er. Se bilder og film fra samlingen!

Venneuka har flere goder på lur enn hattedag, felles lunsj skolegårdsdans! Alle trinn som er eller har faddere har gjort noe sammen ila. uka. Her er noen glimt fra 7. trinn og 3. trinn som hadde brettspilltime på torsdag. 

Venneuka på Kringsjå er i god gang og i morges var det ekstra stas å være vakt ute! Jeg tok med meg kameraet og knipset store og små på den store "hodepplaggdagen".

Skal si vi ble overrasket  på årets siste tur til plassen vår. Da vi nærmet oss gapahuken, oppdaget vi nemlig at det var fyr på bålet. Vi kunne tydelig se både røyk og flammer! Vi lurte veldig på om det var et annet trinn som hadde lånt plassen vår, men da vi kom fram var det ingen der. Plutselig var det noen som så en enslig vott hengende i taubana, og litt lenger bort så det ut som noen hadde mistet litt av skjegget sitt, og jammen kunne vi skimte noe stort høyt, høyt oppi et tre langt, langt borte! Dette måtte undersøkes........

Stemningsfull og fin samling med Lucia i fokus. Nydelige sanger og kjempefine elever. Se FILM fra samlingen!

I samarbeid med Kristiansand kommune, vil Aquarama Bad i 2018 fortsette suksessprosjektet "Svømmeglede" for barn på 3. trinn!

Se FILM av hele Kringsjå skole som danser årets BliMe-dans!