Meny
Velg 5. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
"Rydd et kulturminne 2018" er i full gang på Kringsjå. Busker og småskau i skolens nærhet lever utrygt for tiden. Elevene på 4.-7. trinn er på krigsstien med  økser, greinsakser og sager. Vi på 5. trinn hadde imidlertid mest brukt for et annet redskap - hammer!

Torsdag hadde 5. trinn sin påskesamling i gymsalen. Forestillingen var en blanding av sang, opplesing og opptrinn.

Fredag før påske pakket elever og lærere på 1. og 5. trinn sekken for å ta en tur opp i skogen. De fleste hadde mat og drikke i sekken, men det var noen som hadde noe annet også...

Forrige uke benyttet også FYSAK seg av det kalde været og drog til Bordalssløyfen for å gå på skøyter. Takk til velforeningen som hadde ryddet bort snøen slik at isen ble brukbar for oss!

"Blue-bots" er første trinn i vår nye plan for data og koding. Det er dette elevene på første trinn starter med. Men også vi i femte ville prøve....

"Stopp! Ikke mobb" med hele skolen kick-startet en feiende flott avslutning på en ekstra fin venneuke på Kringsjå. Med sang og musikk, dans, film og dikt svarte elevene på hva en venn er. Se bilder og film fra samlingen!

Venneuka på Kringsjå er i god gang og i morges var det ekstra stas å være vakt ute! Jeg tok med meg kameraet og knipset store og små på den store "hodepplaggdagen".

I dag kom endelig resultatet for årets "European Chain Reaction". Vi på 5. trinn har nå sett bidragene fra de andre landene og gitt våre stemmer. Vi var svært spente på hvordan Europa ville ta imot vårt bidrag.

Også i år er elevene på 5. trinn med på "The European Chain Reaction". Sammen med 20 skoler fra 20 land i Europa skal vi "kjempe" om å lage den "beste" kjedereaksjonen.

I dag var det i gymsalen det skjedde. Førjulstidens mest actionfylte happening - kanonballturneringen for 5. - 7. trinn!