Meny
Velg 6. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Elevene tegnet skisse over sitt kunstverk inne, før de fant fram og lagde sitt kunstverk ved fotballbanen.

Mandag 7. mai dro 6. trinn på tur til Buane. Der ryddet vi i løpeganger fra 2. verdenskrig. Innsatsen var på topp og været var strålende! Vi unngikk også de store ulykkene, både i felten og langs veien. Takk for en fin tur!

Etter mange timer i klasserommet var det deilig å endelig komme ut på tur! Vi dro til Rossatjønna og koste oss i det fine været!

Forrige uke benyttet også FYSAK seg av det kalde været og drog til Bordalssløyfen for å gå på skøyter. Takk til velforeningen som hadde ryddet bort snøen slik at isen ble brukbar for oss!

"Stopp! Ikke mobb" med hele skolen kick-startet en feiende flott avslutning på en ekstra fin venneuke på Kringsjå. Med sang og musikk, dans, film og dikt svarte elevene på hva en venn er. Se bilder og film fra samlingen!

Venneuka på Kringsjå er i god gang og i morges var det ekstra stas å være vakt ute! Jeg tok med meg kameraet og knipset store og små på den store "hodepplaggdagen".

I dag var det i gymsalen det skjedde. Førjulstidens mest actionfylte happening - kanonballturneringen for 5. - 7. trinn!

Det nærmer seg jul, og på 6. trinn baker vi litt på skolekjøkkenet. Forrige uke ble resultatet heller miserabelt, men denne uka slo vi til med deilige kakemenn, og damer. Julemusikk i bakgrunnen, lys på bordet og julebakst; nå er det bare snøen som mangler.

Vi koste oss veldig når vi skulle øve til denne samlingen, og vi hadde det også skikkelig gøy på selve samlingen!

I dag 24. oktober feires og verdsettes FN over hele verden. Også vi på Kringsjå hadde fokus på barns rettigheter, fred og trygghet i verden. Storkoret med nesten 90 elever fremførte flere sanger med dette temaet.