Meny
Velg 7. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
7. trinn er klare for kamp, vekslingen er innøvd og de nye t-shortene er på. Det er klart for startskudd til årets TINE-stafett!

7. trinn har i mange uker jobbet med et prosjekt som heter "Mitt drømmerom". Nå skulle fadderbarna i 3. trinn komme å se resultatene!

7. trinn fikk en fantastisk flott avslutning på forrige uke med skøyter og sol, bål og grillpølser.

"Stopp! Ikke mobb" med hele skolen kick-startet en feiende flott avslutning på en ekstra fin venneuke på Kringsjå. Med sang og musikk, dans, film og dikt svarte elevene på hva en venn er. Se bilder og film fra samlingen!

Venneuka har flere goder på lur enn hattedag, felles lunsj skolegårdsdans! Alle trinn som er eller har faddere har gjort noe sammen ila. uka. Her er noen glimt fra 7. trinn og 3. trinn som hadde brettspilltime på torsdag. 

Venneuka på Kringsjå er i god gang og i morges var det ekstra stas å være vakt ute! Jeg tok med meg kameraet og knipset store og små på den store "hodepplaggdagen".

Årets leirskoleuke for 7. trinn ble en uforglemmelig opplevelse for både elever og lærere. En skinnende sol, perfekt snødekke og positive elever var en perfekt ramme for noen flotte dager på Bringsvær!

7.trinn har laget egen nettside med oppdatert informasjon og bilder om K&H-prosjektet "Mitt drømmerom". Følg med i prosessen!


I dag var det i gymsalen det skjedde. Førjulstidens mest actionfylte happening - kanonballturneringen for 5. - 7. trinn!

I Kristiansand kommune er det definert hvilken ungdomsskole barnetrinnselevene normalt skal gå til etter 7.trinn.