Meny
Velg klasse/område Klasse 10 a
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til 10.trinn

På denne siden vil du finne arbeidsplaner, eksamensinformasjon, nyheter og det som kan være relevant for trinnet.

Vi håper du vil finne siden nyttig.

Hilsen lærerne på 10.trinn

Kristianslyst skole er én av fire skoler som i løpet av mars 2023 skal teste kommunikasjonsmodulen i Vigilo. Fra onsdag 15. mars 2023 kan foreldre med barn på Kristianslyst kommunisere med skolen gjennom Vigilo webportal på nett, eller Vigilo app til smarttelefon og nettbrett. Dere er blant de første i Stavanger kommune som tar i bruk kommunikasjon gjennom Vigilo, og vi planlegger for at dette blir en permanent løsning for alle skoler i Stavanger i løpet av våren 2023. 

Tidligere har kommunikasjon gått i ulike kanaler, blant annet ranselpost, e-post og SMS. Når vi nå går over til Vigilo sin kommunikasjonsmodul betyr det en tryggere og mer effektiv måte å kommunisere på, både for deg som forelder, men også for de ansatte ved skolen.  

Klikk inn på artikkelen for mer informasjon.


I vedlegget finner dere informasjon om "Flying start" som gjennomføres like før skolestart. Målet er å trygge elevene i overgangen til videregående skole, og er en glimrende mulighet til å gjøre seg kjent med den videregående skolen før skolestart. 

Alle søkere til videregående opplæring i skole kan legge inn elektronisk forhåndssvar i Vigo. Dette kan gjøres i tidsrommet 1.juni til 1.juli her for de som ønsker det.

Det nærmer seg slutten på ungdomsskolen og vi ønsker å invitere til vitnemålsutdeling onsdag 21.juni for å feire alle de flotte 10.klassingene våre.

Vitnemålsutdelingen vil finne sted i skolens aula og foregå etter følgende oppsett:

10C, 10D og 10E – kl.18.00 til 18.45.45 

10A og 10B - kl.19.00 - 19.45

Gled dere til flotte taler, underholdning og rosesermoni :-)