Meny
Velg klasse/område Rådgiver
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi har to rådgivere på Kristianslyst skole. Anett Kristin Nilsen er utdannings- og yrkesrådgiver (YOU-rådgiver) og Einar Gilje er sosialrådgiver. Kontaktinfo finner du i menyen til høyre.

Det nærmer seg søkeprosessen til videregående opplæring. Noen er enda usikre på hva de vil søke, mens andre har bestemt seg.
Rådgiversamtalene om veien videre er godt i gang - gode og nyttige samtaler. Det er også fullt mulig for foresatte å ta kontakt på telefon eller mail angående videregående opplæring og spørsmål rundt det.


I uke 5 2023 skal elevene på 9.trinn fra Kristianslyst skole ut i utprøving/hospitering på videregående skole og arbeidspraksis. 1 dag på videregående skole og 4 dager i arbeidspraksis.


I forbindelse med søking til videregående opplæring har VIGO tidligere levert oversikt over alle avgangselever til DigDir for produksjon av pinkodebrev for MinID. Denne tjenesten utgår fordi pinkode-brevet har inneholdt evigvarende koder og dette er ikke ihht regelverket. Utsending av PIN-koder opphørte 3.oktober 2022.