Meny
Velg seksjon Forside
Suldalsveien 2 4617 Kristiansand
Telefon: 38 12 10 00 Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild E. Andersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Link til Barnevakten
Barnevakten
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Biblioteket

Høsten 2016 gjennomgikk skolebiblioteket vårt en liten renovering. Vi fikk nye hyller og møbler. Mange gamle bøker ble kassert og nye kjøpt inn. Resultatet er blitt et bibliotek, som både elever og voksne trives i.                

Det er elever ved 7. trinn, som holder orden på biblioteket i skolehverdagen. De bruker friminuttene sine på å rydde og sette på plass innleverte bøker. De gjør en kjempe flott innsats!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibliofil 3.september 2018 tok Kristiansand folkebibliotek i bruk Bibliofil, et felles system for skole- og folkebiblioteket. Hva betyr dette for deg som elev eller foresatt?

Lånekort: Elever i Kristiansandsskolen får nasjonalt lånekort ved skolestart. Kortet kan brukes både i skole- og folkebiblioteket og ved andre bibliotek i Norge. For at elever skal få dette kortet, må foresatte gi samtykke når skolen spør om dette. Det er skolebibliotekene som primært står for tilbud om nasjonalt kort i Kristiansand.

«Min side til folkebiblioteket»: Vi oppfordrer alle foresatte om å logge seg inn med barnas kort og PIN til Mine sider, enten på krsbib.bib.no, eller i Bibliofils app (iOS OG Android). Skolebiblioteket informerer elevene hvilken PIN som brukes, og denne gjelder også for folkebiblioteket. Endrer du PIN for ditt barn, endrer du det i begge bibliotekene (både skole- og folkebiblioteket). Vi anbefaler at barn forholder seg til PIN-koder satt av skolebiblioteket. Folkebiblioteket vil gradvis gå over til bruk av passord for innlogging til «Min side». PIN-kode vil fortsatt gjelde på selvbetjeningsautomatene på folkebiblioteket og på utlånsmaskinene på skolebibliotekene. Kommunikasjon mellom låner og bibliotek: Med Bibliofil er det flere muligheter til å velge kommunikasjonsform med biblioteket. Det gjelder forhåndsvarsel, purringer, elektroniske kvitteringer m.m. Dette kan settes opp både på e-post eller SMS dersom mobilnummer registreres på «Min side». Vi oppfordrer alle foresatte til å registre sine e-postadresser og/ eller mobilnummer for å få disse varslene for materiale barna låner. Det er også mulighet til å koble sammen foresattes konto med barnets slik at foresatte kan se barnas lån og foreta reserveringer og fornyelser.

Slik gjør du som foresatt: - Logg deg inn med lånernummer og PIN til barnet ditt på «Mine sider» (krsbib.bib.no) - Velg «Innstillinger» under «Min side» i menyen - Nederst på siden finner du «Familiemappa». Her skriver du inn ditt lånekortnummer eller e-postadresse - Trykk «Send tillatelse» - Godkjenn den når du er innlogget neste gang på Mine sider Vi viser til våre gebyrsatser og prisintervaller i vårt lånereglement: https://krsbib.no/vart-lanereglement, samt erstatningsliste på materiale: https://krsbib.no/erstatning-av-materiale, . Når en elev mister kort kan skolebiblioteket bestille nytt kort gratis fra folkebiblioteket. Nytt kort kan også fås ved fremmøte på folkebiblioteket. For kort nr. 3 og videre koster det 25 kr, og det utstedes kun ved fremmøte på folkebiblioteket.

Vennlig hilsen Kristiansand folkebibliotek.