Meny
Velg seksjon Nærmiljøskolen 5. tr. A
Suldalsveien 2 4617 Kristiansand
Telefon: 38 12 10 00 Send oss e-post
Redaktør: Stein Abusdal
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kjære elever, foresatte og lærere. Tusen takk for den gode innsatsen og det gode samarbeidet vi har fått til! 

Hverdagen har blitt ganske annerledes  - elevene har hjemmeskole og lærerne har hjemmekontor. På kort varsel har dere foresatte, barna og ansatte på skolen klart å omstille dere til en ny hverdag. Det er imponerende! 

Lærerne lager ukeplaner med en tydelig "dagsplan" for elevene. Skoledagen starter kl. 09:00 og lærerne er tilgjengelige på telefon mellom kl. 10:00 - 13:00 (kl.15:00 for mellomtrinnet).


I tiden som kommer vil det komme informasjon om hva elevenes hjemmeoppgaver vil være. Det vil også komme ut linker til nettbasert arbeid.


Krossen nærskole og - SFO holder stengt fra og med fredag 13.03. til og med 26.03. Du bes om å melde fra til skolen så raskt som mulig på tlf 38121000/ 41588851 dersom du har kritisk samfunnsansvar og ikke kan være hjemme med egne barn.Skolens hjemmeside og sms blir  foreløpig hovedkommunikasjonen mellom skole og hjem. Kristiansand kommune holder alle innbyggere orientert via sin hjemmeside.OBS! Elevene som nå skal være hjemme har fortsatt rett og plikt til opplæring. Hvordan dette løses vil variere fra trinn til trinn. Følg derfor godt med på informasjon fra lærerne.

Kjempefin gjeng på besøk til Sørlandet kunstmuseum.

Vi strikker skjerf til nye Kristiansand Rådhus!

Etter høstferien starter hele skolen opp med temaarbeid som inkluderer fagene norsk, samfunnsfag og KRLE. Årets første tema er "Hvem er jeg og hvem er vi?"

Allerede andre dagen på femte trinn dro 5a og 5b på tur til den store isfabrikken!