Meny
Velg seksjon Nærmiljøskolen 3. tr.
Suldalsveien 2 4617 Kristiansand
Telefon: 38 12 10 00 Send oss e-post
Redaktør: Stein Abusdal
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Kjære elever, foresatte og lærere. Tusen takk for den gode innsatsen og det gode samarbeidet vi har fått til! 

Hverdagen har blitt ganske annerledes  - elevene har hjemmeskole og lærerne har hjemmekontor. På kort varsel har dere foresatte, barna og ansatte på skolen klart å omstille dere til en ny hverdag. Det er imponerende! 

Lærerne lager ukeplaner med en tydelig "dagsplan" for elevene. Skoledagen starter kl. 09:00 og lærerne er tilgjengelige på telefon mellom kl. 10:00 - 13:00 (kl.15:00 for mellomtrinnet).


Hei

Dersom du er engstelig eller av andre grunner har behov for å snakke med vår hyggelige sosiallærer, kan du ringe henne på tlf.nr. 986 88 398


Elevene på Krossen skole har arbeidet med temaet Krossen redder verden - litt! 

Krossen nærskole og - SFO holder stengt fra og med fredag 13.03. til og med 26.03. 

Du bes om å melde fra til skolen så raskt som mulig  tlf 38121000/ 41588851 dersom du har kritisk samfunnsansvar og ikke kan være hjemme med egne barn.

Skolens hjemmeside og sms blir  foreløpig hovedkommunikasjonen mellom skole og hjem. Kristiansand kommune holder alle innbyggere orientert via sin hjemmeside.

OBS! Elevene som nå skal være hjemme har fortsatt rett og plikt til opplæring. Hvordan dette løses vil variere fra trinn til trinn. Følg derfor godt med på informasjon fra lærerne.

 


3.trinn har vært på bibliotek og forfatterbesøk i byen. Der traff vi forfatter Bjørn Arild Ersland som fortalte og leste om hvordan han skriver og lager bøker.

Hånd- og hostehygiene er viktig: Vask hendene hyppig med vann og såpe. Ved hoste kan du enten bruke papirlommetørkle eller hoste i albuen. Ikke host mot andre mennesker. Dette har en veldig god forebyggende effekt mot influensa, omgangssyke og andre sykdommer som har hyppig forekomst nå i vintermånedane.

Les mer om vaner som forebygger smitte:


Alle elever i Kristiansand som går på 3.trinn våren og 4.trinn høsten har gratis adgang i Aquarama i 1 år. Du får adgang ved å møte opp sammen med barnet ditt i Aquarama. Les mer på denne linken:

http://www.aquarama.no/svommeglede/

 

 


God jul og godt nyttår fra 3.trinn! Nyt ferien! Vi sees mandag 6.januar:)

Torsdag 14.november inviterte alle elevene på Næ foreldre, søsken og familie til avslutningsfest av temaperioden.

Eleven på 2. og 3.trinn har i dag snakket, skrevet og sett film om hvordan andre ser på oss og hvordan vi skal behandle hverandre. Den gylne regel har stått i fokus.

 


Tema: Hvem er jeg?

I uke 44 har elevene på 2. og 3. trinn hatt fokus på min hobby/ min fritidsinteresse.

 


Nå har vi holdt på i 3 uker med temaet "hvem er jeg?" og vi går inn i fjerde uke. I uke 43 jobbet vi med nærområdet vårt. Denne uken skal vi holde på med hobby og fritidsinteresser.