Meny
Velg seksjon Nærmiljøskolen 4. tr.
Suldalsveien 2 4617 Kristiansand
Telefon: 38 12 10 00 Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild E. Andersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Minner om at det fortsatt er ganske mørkt når barna går til skolen. For å hindre ulykker, er det er viktig å bruke REFLEKS en stund til.

Onsdag hadde hele skolen pysjdag, og alle i klassen stilte opp i pysj/ kosetøy. Dette var en gøy og annerledes dag for elevene  :-)

I uke 45 hadde hele skolen høytlesingsuke. I vår klasse hadde vi Roald Dahl som tema, og vi valgte å lese den morsomme boka "Georgs magiske medisin". Det har vært mange latterkramper i løpet av uka. 

Klassen har vært så heldige og hatt studenter de siste tre ukene. I denne perioden har vi arbeidet mye i stasjoner, hatt undervisning ute, gøye aktiviteter og blitt godt kjent. Studentgruppen var fantastisk flinke med elevene. Det var en trist avskjed i dag, med kort, fine ord og tårer. Vi ønsker studentene lykke til videre! Håper vi ses igjen :-)

Vi på 4. trinn liker å gå på tur. Hver torsdag drar klassen på uteskole i nærområdet. Her kommer noen bilder fra turdagene. 

Det overordnede målet ved gult og rødt nivå er at elever og ansatte har et begrenset antall kontakter og å holde oversikt over disse.