Meny
Velg seksjon SFO nærmiljøskolen
Suldalsveien 2 4617 Kristiansand
Telefon: 38 12 10 00 Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild E. Andersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Minner om at det fortsatt er ganske mørkt når barna går til skolen. For å hindre ulykker, er det er viktig å bruke REFLEKS en stund til.

"Man tager det man haver"

- plutselig forsvant regnet, så da heiv vi oss rundt allikevel! 

Logistikken tillot oss ikke å gå til Krossebanen i dag, men skattejakten ble likevel gjennomført. I skolegården ble skatten gjemt og en gjeng med pirater gjorde en iherdig innsats med å finne den! 

Hoppetau, fotball og stiv heks!

2.trinn på tur til Dyreparken mandag 9.

Halloween-markering på SFO Nærmiljø :)

Tur-onsdag og konkurranseinstinkt! :)

 


I anledning FN-dagen hadde vi på fredag FN-cafe hvor elevene fikk ulike oppgaver de måtte løse. Dette var eksempelvis tall eller bokstav-oppgaver og oppgaver inspirert fra FN-filuren. Alle hadde hver sin iPad og jobbet selvstendig. Når oppgavene var løst kunne de hente gevinst i banken i form av pengegave. Disse kunne de bruke i FN-kiosken for å kjøpe snacks. 

Tirsdag hadde vi først en samling hvor vi snakket om hva FN er og hva de jobber med. Vi snakket om de ulike nasjonalitetene vi har på SFO og hengt opp/fargelagt flagg. Vi har malt og laget håndavtrykk i trolldeig. 

 


Det inviteres til felles informasjonsmøte angående kompetanseavdelingene på Krossen skole, Hellemyr skole og Nygård skole. Møtet holdes på Rådhuset i Kristiansand 15.10.20 kl. 14.00. Påmelding til møtet går, via PP-tjenesten, til Elin Synnøve Stavenes. 

På onsdagen i høstferien hadde vi en herlig tur til gapahuken med pølsegrilling og turbingo :)