Klarte å lage treretters middag til 30 kr og bruke 2,7 gram emballasje per person!
Denne uken hadde skolen Miljøuke med fokus på avfall. Gr C skulle planlegge og lage treretters middag med minst mulig emballasje, billigst, med kortreist mat. I tillegg skulle det smake godt, serveres delikat og ha god konsistens. Dommerpanelet skulle smake og bedømme, og vinneren ble kåret på fredag.
Vi var på butikken og sammenlignet priser og emballasjen til ulike varer. De har også laget faktaplakater til de nye søppelspannene våre. Hva skal/skal ikke i papir/mat/rest/glass/metall avfallet? De har også gjort en spørreundersøkelse på skolen og Oasen hvor de har undersøkt miljøbevisstheten til folk. Vi har hatt paprika i ulik emballasje for å se hva som skjedde med dem gjennom uka og kildesortert alt avfallet vårt. En #læringsglede uke!
Sang vi har øvd på: Ikke plass til plast i havet
Anbefalte programmer: Live redder verden. Litt. og Planeten Plast