Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger Telefon: 51599360 Send oss e-post
Kvernevik skole - besøksadresse: Heiloveien 11 4049 Hafrsfjord
Redaktør: Lene M. Bredesen
Innlogging ansatte
Innlogging på hjemmesiden
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi er en PALS skole, med mål om å styrke elevenes faglige og sosiale ferdigheter gjennom positiv anerkjennelse og ros.

PALS -  Positiv Atferd, støttende Læringsmiljø og Samhandling

PALS er en skoleomfattende innsatsmodell som utvikler og fremmer et godt læringsmiljø for alle skolens elever, ansatte og foreldre gjennom positiv samhandling.

Vi har fokus på verdiene RESPEKT, OMSORG og ANSVAR

Vi ønsker alle små og store en riktig god sommerferie!

SFO har åpent til og med 30.06, og åpner igjen 02.08.

Vi ønsker alle sammen velkommen igjen til skolestart torsdag 18.08.

2-7.trinn kl.08.15

1.trinn kl. 09.00


Skoleåret 2022-2023 skal Kvernevik skole delta i prosjektet Helhetlig skoledag for 1.- 4.trinn.

Prosjektet er politisk vedtatt av Stavanger kommune, og skal gjennomføres kommende skoleår, med mulighet for forlengelse skoleåret 2023-2024. 


Onsdag 08.06.22 dro hele skolen på tur til Vistestranden, og for en flott dag det ble!

Klassene gikk fra skolen rett etter skolestart, og små og store fikk både prat og bein til å gå lett på den fine stien langs sjøkanten.

Vel fremme hadde turkomiteen ordnet med en aktivitetstilhenger fra Frilageret full av kjekke aktiviteter til skoleklasser. Her var det bare å låne det en hadde lyst til og sette i gang med lek og spill.

Fotballturnering fra 4. - 7. klasse var også veldig populært i ballbingen. Lærer Kristian var både dommer og holdt kontroll på kamper og resultater. Heiagjengene var ivrige til å heie egne klasselag frem.

Grilling av både medbrakte pølser og ekstra gratispølser foregikk bortenfor hotellet. Her var det anledning til både avslapning, spising og klatring i de spennende trærne i bakken bak.

Været var med oss og ble mye finere enn ventet, så det var en strålende fornøyd gjeng som vandret tilbake til skolen ved skoleslutt.

Tusen takk til turkomiteen for et vellykket arrangement!

Trykk "Les mer" for å se flere bilder med glimt fra den fine dagen!


Velkommen til SFO for å hente gjenglemte klær. Fint om dere alle kan sjekke om dere har gjenglemte klær nede i kjelleren på SFO.

Klær som ikke hentes innen fredag 10. juni blir sendt bort.

 


Er du interessert i musikk, ønsker å spille et instrument og samtidig bli med i et kjekt miljø? Da er Kvernevik skolekorps rett sted for deg!

Stavanger kommune skal i samarbeid med Trygg Trafikk og Rogaland fylkeskommune etablere hjertesone rundt flere barneskoler i Stavanger kommune. En hjertesone er en sone rundt skolen hvor foreldre og foresatte oppfordres til å ikke kjøre inn i. Det lages droppsone utenfor hjertesonen hvor foreldre kan sette av barna. Etablering av hjertesone er et forsøk på å motivere barn og unge til å sykle og gå til skolen. Det er også et trafikksikkerhetstiltak da man minker biltrafikk nær skolen og skaper gode rammer for å ferdes bilfritt til skolen.  
For at dette skal bli vellykket er vi avhengige av at foreldre og ansatte bruker droppsonen og respekterer hjertesonen, dersom dere må kjøre. Det er dere som skaper de gode holdningene på deres skole.