Meny
Velg seksjon Korpset
Hovedadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger Telefon: 51599360 Send oss e-post
Kvernevik skole - besøksadresse: Heiloveien 11 4049 Hafrsfjord
Redaktør: Lene M. Bredesen
Info foresatte - Digitale skjemaer
Elevpermisjoner
Samtykkeskjema foresatte
Innlogging ansatte
Innlogging på hjemmesiden
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Mandag 13. september var det duket for skolevalg på Kvernevik skole.

VI MÅ DESSVERRE AVLYSE MORGENDAGENS PRØVEDAG - men, det er fortsatt mulig å bli med i skolekorpset. Send oss en melding på Facebook eller mail til kvernevikskolekorps@gmail.com så tar vi kontakt for å avtale oppstart.

Korpset passer for alle fra 3. klasse og oppover, og korpsets øvingsdager er primært mandag og onsdag.
Men, det er fortsatt mulig å bli med i skolekorpset. Send oss en melding her på Facebook eller mail til kvernevikskolekorps@gmail.com så tar vi kontakt for å avtale oppstart.

Korpset passer for alle fra 3. klasse og oppover, og korpsets øvingsdager er primært mandag og onsdag.

Stavanger kommune har innført elektroniske skjemaer for foreldresamtykke. Alle foreldre må inn å sjekke om elevinformasjonen her stemmer, og bekrefte eller avkrefte samtykke til f.eks. publisering av bilder, deltakelse på gudstjenester, bading m.m. i skolens regi.  

Det er også innført nye elektroniske skjemaer for elevpermisjoner. Her finner du informasjon om regelverk rundt elevpermisjoner, samt link til søknadsskjema.

Pålogging til skjema skjer via ID-porten.

Link til skjemaene finner du i høyremenyen under: Info foresatte - Digitale skjemaerSkolehelsetjenesten ønsker å innkalle til helsesamtaler på denne måten, i tillegg til å sende dere diverse informasjonsskriv om vaksinasjon og skolehelsetjenestetilbudet.

Logg inn på Helsenorge for mer informasjon om digital helsestasjon/skolehelsetjeneste


Informasjonsfilm til foreldre med norsk, somali og arabisk tale. Filmen gir eksempler på hvordan foreldre kan ivareta covid 19 smittevernregler på en god måte, samtidig som de ivaretar det gode samspillet med barna sine. Videoen finnes med tale på somali og arabisk med engelske undertekster og på norsk med norsk og engelsk undertekst. 

Se filmer her

 

Helsemyndighetenes informasjonstelefon om korona er også nå tilgjengelig på språkene polsk, arabisk, urdu og somali, i tillegg til norsk og engelsk.
Alle språk har samme nummer 815 55 015. Der vil du få en tastemeny som tar deg til rett språk.
Telefonen er betjent alle virkedager fra kl. 8.00 til kl. 15.30