Meny
Velg Klasse 2 b
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I sol og minusgrader gikk vi tidlig avgårde på knitrende snø til Kubakken i dag. Barna fikk kjempegod fart ned bakken og fryderop, skrik og latter kunne høres på lang avstand. Etter en times tid ute i kulden, var det deilig å komme tilbake til mat og varmt klasserom igjen. 

I dag hadde vi oss en lang økt ute i finværet og koste oss i snøen. Det skal ikke mye frost og snø til for å gi denne herlige gjengen masse aktivitet og glede.

Godt nytt år alle sammen! Vi starter det nye året på en litt annen måte enn vi hadde håpet. 

Beredskapsledelsen i Stavanger bestemte mandag 4. januar at alle barnetrinns-skoler skal over på rødt smittevern-nivå fra og med tirsdag 5.januar. Foreløpig gjelder rødt smittevern-nivå i to uker fraover.

Det er den totale og økende smittesituasjonen i regionen som nå tvinger fram rødt nivå og at kommunen går lenger enn de tiltakene regjeringen kunngjorde søndag 3. januar. 

Fortsatt er situasjonen at ingen elever eller ansatte ved Lassa skole har fått påvist covid-19.

Det røde smittevern-nivået påvirker skoledagen til elevene på Lassa skole på følgende måter:

 


Etter juletog og rørende julesanger med hele skolen på plenen foran  Lassablokkene, var det endelig tid for juleverksted i klasserommet. Ungene fikk boltre seg med lim, maling, perler og glitter på syltetøyglass og kongler. Håper og tror at det kom masse sjarmerende og kreativ julepynt hjem til dere på fredag.

Her i 2B var det mange små, søte og røde nisser i dag. Vi måtte jo bare ta et lite klassebilde slik at dere der hjemme også fikk se denne fine, røde julegjengen.  I dagens kalenderluke fikk vi i oppdrag å lage adjektivfortelling, så nå tror jeg alle har lært seg mange, spennende adjektiv. Det ble i hvert fall mye fnising og latter da den merkelige fortellingen ble lest opp til slutt. I morgen blir det juleverksted, så spar de fineste klærne til en annen dag. Det kan nok bli noe søl med maling, lim og glitter. Elevene må også huske å ta med seg en lommelykt eller et lusialys i morgen. Hva det skal brukes til, får vi vite i morgendagens luke...

Fredag 18.desember skal vi ha "Lysdag" på Lassa skole.Da er det fint hvis alle kan ta med seg enten en lyslykt, en lommelykt eller annet lys. 

Hva vi skal bruke det til får vi vite i morgendagens kalender fra elevrådet.


Torsdag 17. desember skal vi ha "Rød dag" på Lassa skole. Da er det fint hvis alle kan kle seg i noe rødt. Dette er en av lukene i elevrådets julekalender.

Vi har hatt mange kjekke fellesopplevelser i desember takket være julekalenderen til Lassa skole sitt elevråd. Etter et drøyt halvår med mange utfordringer og mangel på fellesopplevelser, var dette en fantastisk måte å løse dette på.

Tusen takk til årets elevråd.

Da gleder vi oss til "Rød dag" i morgen.


Stavanger kommune har nå innført elektronisk samtykkeskjema for elevinformasjon. Dette må fylles ut for alle elever, og vil erstatte det som er levert på papir tidligere.

Følg lenken under "Les mer". Foresatte må logge seg inn med Min id.

(Det ligger også link på forsiden på Lassa skole sin hjemmeside)


Hver dag i desember er det spennende med trekning av pepperkakehjerter, omvendt julekalender og aktivitetskalender. Vi har kost oss med pepperkaker og saft, fått en trivelig snømann på vinduet og i dag løste de julequiz på grupper. Vi lytter tiI julefortelling og julesanger. I matpausen ser vi "Snøfall" og kjenner på den gode julefølelsen. Elevene har skrevet kort til hverandre med gode ord, disse blir delt ut den dagen de blir trekt. I naturfag er nå "kroppen" tema, og elevene har klippet og limt sammen skjeletter som henger så fint i klasserommet blant annen julepynt. 

Elevrådet har overrasket resten av skolen med julekalender i dag.

Fokuset er fellesskap, vi-følelse og gode fellesopplevelser i en tid med mye avstand.

Følg godt med på ukeplaner fremover, for her skal det skje noe kjekt hver dag