Meny
Velg Klasse 2 b
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Chromebook - nyttige lenker
Creaza - lag en tegneserie
Touchmetoden
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2019><<
mars 2019
mtotfls
25262728010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Fikks Ferigge Ferie er et sommerferietilbud for barn i Stavanger. Påmeldingen har åpnet

Vedlagt finner dere all nødvendig informasjon og påmeldingskjema.


Det vil bli gjennomført obligatoriske kartleggingsprøver i lesing og regning på 1.,2. og 3.trinn i perioden 18.mars - 12.april.

Formålet med kartleggingene er å finne elever som trenger ekstra oppfølging. Elever med resultater underbekymringsgrensen kan trenge ekstra oppfølging.

Kartleggingen gir ingen pålitelig informasjon om resten av elevene. Det betyr at hvis en elev har alt riktig er det hva som kan forventes på det aktuelle trinnet.


Turveien mellom Lektor Mosgrens gate og Vidarhuset blir stengt neste uke, 18.-22. mars.

Årsaken er at et stort felt med grantrær skal felles. Denne granskogen er særlig utsatt for vindfall og må felles. Mange av trærne står langs turveien som er mye brukt som skolevei, og vi finner det derfor tryggest å stenge turveien mens arbeidet pågår.

Skogen blir sperret av med gjerder og man må i denne perioden gå rundt Lassabanen som vist på kartet. Rød linje viser sperringer, blå sirkel viser skogen som skal felles og grønn pil viser anbefalt rute til og fra skolen.  

Til dere foreldre som har barn som går denne veien så ber vi om at de blir informert om dette og at barna blir fortalt hvordan de kan gå rundt. Det vil i tillegg stå vakt ved gjerdet mandag og tirsdag kl 08:00-08:30 samt omkring kl 14:00 for å hindre barn i å komme inn på området. Sperringene fjernes når arbeidet er fullført.Vårens lese- og skriveuker har startet, og det ble markert med en felles åpningssamling i mediateket.

Nå ønsker vi å ha ekstra fokus på lesing av faktabøker og fagtekster samtidig som vi jobber med skriving av ulike fakta- og fagtekster.


Stavanger kommune har årlig en foreldreundersøkelse på skolefritidstilbudet hvor det er foreldre/foresatte på 2. trinn som kan delta.

Dere inviteres herved til å svare på en brukerundersøkelse i forbindelse tilbudet på SFO. Vi får da vite noe om hva vi er gode på, og hvor vi må sette fokus for å bli enda bedre.

Undersøkelsen er anonym.

Resultatene fra undersøkelsen blir presentert og drøftet i skolens ulike råd og utvalg. Personalgruppen på SFO kommer til å arbeide med resultatene. Resultatene vil også bli publisert på skolens hjemmeside.  

Dere mottar en mail med link til å svare på undersøkelsen.

Undersøkelsen er tilgjengelig å svare i perioden 04.03.15 - 15.03.2019  

Tusen takk for at du setter av tid til å delta i undersøkelsen.I dag hadde vi en kjempekjekk skøytedag i ishallen. Vi var til og med så heldige at foreldrene til Emilie i 2a kom med nybakte boller til oss. Dette var meget populært blant elevene (og de voksne). Vi ønsker alle sammen en fin vinterferie. Vi gleder oss til å se dere igjen mandag 4. mars med nyladet batterier og klar for en ny læringsøkt mot påsken. 

Fredag tar vi en tur i skøytehallen igjen. Gi beskjed dersom dere ikke har skøyter, og dersom dere har et par ekstra skøyter til låns. 

Husk:
- varme klær
- skøyter
- hjelm
- hansker

En ekstra god matpakke og varm drikke er lov. :)


Småtrinnet har i dag hatt forestilling med cellisten Olav Stener Olsen. Han har tatt elevene med på en musikalsk reise til øya Sri Lanka utenfor India.

Vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio

Dato for vaksinering: 31. januar 2019 fra kl. 8.30


Til informasjon

Vi har i dag fått henvendelse fra flere foreldre ifht.graving på skoleveien ved høyblokkene, som kunne medføre farlige situasjoner.

Rektor har tatt kontakt med kommunen. De har vært på stedet og pålagt utbygger at det iverksettes sikringstiltak.