Meny
Velg Klasse 3 a
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Chromebook - nyttige lenker
Creaza - lag en tegneserie
Touchmetoden
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2019><<
januar 2019
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
Lenker 3. trinn
De ansatte på 3. trinn
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Onsdag 30. januar drar vi på uteskole i Ishallen kl 11 - 13. Det går an å leie skøyter (60 kr) dersom dere ikke får lånt av naboen eller søskenbarnet. Kle barnet godt og husk hjelm! Vi spiser før vi går, så elevene trenger IKKE å ha med seg ekstra god matpakke eller varm drikke. Chromebook skal ligge i sekken til bruk tidligere på dagen. 

Til informasjon

Vi har i dag fått henvendelse fra flere foreldre ifht.graving på skoleveien ved høyblokkene, som kunne medføre farlige situasjoner.

Rektor har tatt kontakt med kommunen. De har vært på stedet og pålagt utbygger at det iverksettes sikringstiltak.


Idag har vi hatt en fantastisk dag med tur til byen. Elevene var kjempeflinke til å gå fra Lassa skole til sentrum. En bibliotekar tok oss godt i mot på biblioteket på Sølvberget og fortalte at vi skulle få oppleve noe hemmelig idag! Dette skapte spenning blant elevene. Bibliotekaren tok oss med inn i et skjult, magisk rom! Vi kjente på den spente stemningen. Dette var magisk!  Her fikk vi lytte til julefortellinger og andre kjekke fortellinger. Elevene fikk mange boktips. Da fortellerstunden var ferdig, fikk elevene kose seg med bøker. Etter en god lunsj gikk turen videre til Stavanger Aftenblad sine lokaler for å nyte utstillingen av juletegningene. Takk for en flott dag med gode opplevelser! 

På bakgrunn av en nylig forskriftsendring, og på grunn av en betydelig økning i bruk av småelektrisk kjøretøy ser politiet nødvendigheten av å gå ut med informasjon om hvilke regler som gjelder for disse.

Politiet i Stavanger ser, og får meldinger om, at det er mye farlig og ulovlig bruk av disse kjøretøyene blant barn og ungdom i kommunene.  

I det vesentlige skyldes dette for mange personer som sitter på, uaktsom kjøring, endring av ytelse og manglende bruk av lys.Det er registrert flere ulykker med disse kjøretøyene.  

På bakgrunn av dette har politiet forfattet et brev og ber skolene,  både barne- og ungdomskoler, samt videregående skoler, distribuerer dette til foreldre/foresatte.

Brevet ligger i kolonnen til høyre, helt øverst.


Lassa skole skal i Stokka kirke onsdag 19.desember kl.09.00.

Det vil også være et alternativt tilbud på skolen for de som ønsker sitt barn fritatt fra dette.

Flott hvis skolen kan få en oversikt over hvor mange som ønsker et alternativ til kirkebesøket og at dette kan meldes kontaktlærer med frist 14. desember.


Fram til 2.desember gjennomfører skolene i Stavanger den årlige foreldreundersøkelsen. 

Er du forelder på 3. eller 6.trinn vil du få  tilsendt melding om dette på e-post.

Dette er sendt til en av de foresatte fordi det skal svares en gang pr. barn. Dersom du/dere har barn både i 3. og 6.klasse på Lassa, ber vi dere om å svare for hvert av dem.

Det betyr mye for skolen at du/dere tar dere tid til å svare på undersøkelsen, slik at vi får tilbakemelding om hva vi gjør bra og hva vi eventuelt kan bli bedre på.

Vennligst ta kontakt med skolen dersom ingen av foreldrene har mottatt slik melding!

Les mer om hva skolesjefen skriver om denne undersøkelsen:


Heidi er ikke på skolen i uke 47. Ved spørsmål og beskjed om fravær kan dere sende mail til avdelingsleder Håvard, eventuelt Beate og Hilde. 

Nå har vi fått tildelt tid for vår deltakelse, og vi skal være i Stavanger idrettshall kl 11.15 - 13. Vi rasker på for å nå tilbake til Lassa skole kl 13.10, men det kan bli en liten forsinkelse. SFO er informert om dette. Dette blir ukens “uteskole”.

Dette må elevene huske å ta med:

- gymtøy

- innesko (elever som har liggende på skolen tar med seg disse)

- vannflaske

Vi spiser på skolen før vi går opp til hallen.

Gratis inngang til kamp mellom Viking Håndball og Follo HK søndag 25. november kl. 18.00 i Stavanger idrettshall. Alle elever og deres familie inviteres til å være publikum på kamp. Bli med og skap stemning på tribunen! Dette blir en kamp som vil gi barna enda mer inspirasjon og idrettsglede.


FAU inviterer alle foreldre og foresatte samt ansatte på Lassa skole til TEMAKVELD og FORELDRERÅDSMØTE.

Tema: Nettmobbing/digital mobbing hos barn og unge

Tirsdag 27. November kl. 19.00 på lærerværelset på Lassa skole


Mandag 22.10 gikk startskuddet på høstens leseuker.

Dette markerte vi med en åpningssamling i mediateket der elever fra 2. og 6. klasse bidrog med innslag.

Vi sang Eventyr- sangen og så et klipp fra ei bok som hadde blitt til en film, SVK - Store Vennlige Kjempe av Roald Dahl.