Meny
Velg Klasse 3 a
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Chromebook - nyttige lenker
Creaza - lag en tegneserie
Touchmetoden
Det er 74 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2019><<
juli 2019
mtotfls
24252627282930
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Lenker 3. trinn
De ansatte på 3. trinn
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Lassa skole har avtaler med Bama og Tine om levering av skolefrukt og skolemelk.

Ordningen er foreldrebetalt. Det er nå mulig å bestille for både høsthalvåret 2019 og vårhalvåret 2020.

Ordningen for skolefrukt/skolemelk starter første skoledag, torsdag15.august 2019.

Hvis du bestiller melk/frukt etter at skoleåret har startet, vil det ta noen dager fra den dagen du bestiller til første levering.

For å sikre seg frukt/melk fra første skoledag, er det en fordel å bestille så snart som mulig og i god tid før skolestart.

Vi oppfordrer til at det bestilles kun en type melk til elevene i uken for å unngå for mye administrasjon.


Vi håper så mange som mulig av skolens elever blir med på lesekampanjen Sommerles!

Her er det lov å lese alle slags bøker; både skjønnlitteratur, lettleste bøker, faktabøker, tegneseriebøker og bildebøker. Lydbøker teller også, og også bøker som voksne leser høyt for barna.Et tips er å lese ebøker, spesielt hvis dere skal på en lengre ferie i sommer.

Underveis i lesingen registrerer elevene alt de leser, og på denne måten samler de XP (poeng), troféer og premier. Stikk innom biblioteket, lån med dere bøker og hent kodeord og premier!

Mange av våre elever var med i fjor sommer, og vi håper enda flere hiver seg med denne sommeren!

I tillegg til mer informasjon om lesekampanjen, så finner dere også boktips tilpasset den enkelte på Sølvberget sine sider.; https://www.xn--slvberget-l8a.no/Laering/Bli-med-paa-Sommerles

Selve lesekampansjen sin nettside finner dere her: https://sommerles.no/

Ønsker dere alle en god sommer med tid til fine leseopplevelser!

 


Elevene ved Lassa skole - sammen med ledelsen, skolens øvrige personal, FAU og Driftsstyret - har gleden av å invitere til åpen dag/aksjonsdag på Lassa skole tirsdag 28. mai fra klokken 17:00 til 19:00.

Denne dagen samles vi alle, både elever, deres familier og hele staben på Lassa skole, for å vise solidaritet og å gjøre en felles innsats for å nå målet om SKOLE FOR ALLE, i Peru. Målet for aksjonsdagen er å vise solidaritet og å samle inn penger til prosjektene i Peru.Onsdag 30. januar drar vi på uteskole i Ishallen kl 11 - 13. Det går an å leie skøyter (60 kr) dersom dere ikke får lånt av naboen eller søskenbarnet. Kle barnet godt og husk hjelm! Vi spiser før vi går, så elevene trenger IKKE å ha med seg ekstra god matpakke eller varm drikke. Chromebook skal ligge i sekken til bruk tidligere på dagen. 

På bakgrunn av en nylig forskriftsendring, og på grunn av en betydelig økning i bruk av småelektrisk kjøretøy ser politiet nødvendigheten av å gå ut med informasjon om hvilke regler som gjelder for disse.

Politiet i Stavanger ser, og får meldinger om, at det er mye farlig og ulovlig bruk av disse kjøretøyene blant barn og ungdom i kommunene.  

I det vesentlige skyldes dette for mange personer som sitter på, uaktsom kjøring, endring av ytelse og manglende bruk av lys.Det er registrert flere ulykker med disse kjøretøyene.  

På bakgrunn av dette har politiet forfattet et brev og ber skolene,  både barne- og ungdomskoler, samt videregående skoler, distribuerer dette til foreldre/foresatte.

Brevet ligger i kolonnen til høyre, helt øverst.


Fram til 2.desember gjennomfører skolene i Stavanger den årlige foreldreundersøkelsen. 

Er du forelder på 3. eller 6.trinn vil du få  tilsendt melding om dette på e-post.

Dette er sendt til en av de foresatte fordi det skal svares en gang pr. barn. Dersom du/dere har barn både i 3. og 6.klasse på Lassa, ber vi dere om å svare for hvert av dem.

Det betyr mye for skolen at du/dere tar dere tid til å svare på undersøkelsen, slik at vi får tilbakemelding om hva vi gjør bra og hva vi eventuelt kan bli bedre på.

Vennligst ta kontakt med skolen dersom ingen av foreldrene har mottatt slik melding!

Les mer om hva skolesjefen skriver om denne undersøkelsen:


Heidi er ikke på skolen i uke 47. Ved spørsmål og beskjed om fravær kan dere sende mail til avdelingsleder Håvard, eventuelt Beate og Hilde. 

Nå har vi fått tildelt tid for vår deltakelse, og vi skal være i Stavanger idrettshall kl 11.15 - 13. Vi rasker på for å nå tilbake til Lassa skole kl 13.10, men det kan bli en liten forsinkelse. SFO er informert om dette. Dette blir ukens “uteskole”.

Dette må elevene huske å ta med:

- gymtøy

- innesko (elever som har liggende på skolen tar med seg disse)

- vannflaske

Vi spiser på skolen før vi går opp til hallen.

Gratis inngang til kamp mellom Viking Håndball og Follo HK søndag 25. november kl. 18.00 i Stavanger idrettshall. Alle elever og deres familie inviteres til å være publikum på kamp. Bli med og skap stemning på tribunen! Dette blir en kamp som vil gi barna enda mer inspirasjon og idrettsglede.


Vi har mottatt spørsmål angående vennegruppene. Takker for innspillene deres, og vi ser hva dere mener når dere stiller spørsmål om hvorfor det er like grupper som i fjor. Det er ulike måter å lage vennegrupper på, og vi har i år valgt å løse det med at vi bruker de samme vennegruppene. En av grunnene er for å bli bedre kjent over tid, både barn og voksne. Andre trinn på skolen har positiv erfaring med dette. 

Vi har diskutert saken på trinnet og med ledelsen om det skal gjøres en endring likevel pga innspill, men har landet på at valget vi har tatt, står vi ved. Vi tenker at noen grupper allerede i gang, og vi kan derfor ikke gjøre om på det nå fordi da må noen gjøre det to ganger i år.    

Vi håper på forståelse for valget vårt. Vi er veldig takknemlige for arbeidet dere legger ned i å dyrke den sosiale kompetansen på trinnet, selv om dette er noe vi kun oppfordrer til. Tusen takk! Lykke til med kjekke vennegrupper i lag med herlige barn.


Vær greie og hjelp barnet ditt til å være godt forberedt mot kraftige regnbyger nå som høsten er igang! Mange barn ble dessverre klissvåte i dag, og vi bruker unødvendig mye tid på å tørke, finne nye klær og varme barna. Det korteste friminuttet varer 10-15 minutter, men en kraftig regnskyll bløtlegger barnet fra innerst til ytterst hvis det ikke er godt kledd og skodd. Gore-tex-sko og bomullsbukser blir veldig raskt våte. Kommer han/hun hjem med vått tøy, så fyll på med skiftetøy. Vi står og sjekker barna kler seg med det yttertøyet de har tilgjengelig på skolen. Uteskole på onsdager blir gjennomført så fremst det ikke er fare for å få fallende trær i hodet. "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!"