Meny
Velg Klasse 3 a
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Chromebook - nyttige lenker
Creaza - lag en tegneserie
Touchmetoden
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2019><<
mars 2019
mtotfls
25262728010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Lenker 3. trinn
De ansatte på 3. trinn
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Fikks Ferigge Ferie er et sommerferietilbud for barn i Stavanger. Påmeldingen har åpnet

Vedlagt finner dere all nødvendig informasjon og påmeldingskjema.


Det vil bli gjennomført obligatoriske kartleggingsprøver i lesing og regning på 1.,2. og 3.trinn i perioden 18.mars - 12.april.

Formålet med kartleggingene er å finne elever som trenger ekstra oppfølging. Elever med resultater underbekymringsgrensen kan trenge ekstra oppfølging.

Kartleggingen gir ingen pålitelig informasjon om resten av elevene. Det betyr at hvis en elev har alt riktig er det hva som kan forventes på det aktuelle trinnet.


Turveien mellom Lektor Mosgrens gate og Vidarhuset blir stengt neste uke, 18.-22. mars.

Årsaken er at et stort felt med grantrær skal felles. Denne granskogen er særlig utsatt for vindfall og må felles. Mange av trærne står langs turveien som er mye brukt som skolevei, og vi finner det derfor tryggest å stenge turveien mens arbeidet pågår.

Skogen blir sperret av med gjerder og man må i denne perioden gå rundt Lassabanen som vist på kartet. Rød linje viser sperringer, blå sirkel viser skogen som skal felles og grønn pil viser anbefalt rute til og fra skolen.  

Til dere foreldre som har barn som går denne veien så ber vi om at de blir informert om dette og at barna blir fortalt hvordan de kan gå rundt. Det vil i tillegg stå vakt ved gjerdet mandag og tirsdag kl 08:00-08:30 samt omkring kl 14:00 for å hindre barn i å komme inn på området. Sperringene fjernes når arbeidet er fullført.Vårens lese- og skriveuker har startet, og det ble markert med en felles åpningssamling i mediateket.

Nå ønsker vi å ha ekstra fokus på lesing av faktabøker og fagtekster samtidig som vi jobber med skriving av ulike fakta- og fagtekster.


En fantastisk dag!

Heldige oss som har Siddishallen som nabo! 

Småtrinnet har i dag hatt forestilling med cellisten Olav Stener Olsen. Han har tatt elevene med på en musikalsk reise til øya Sri Lanka utenfor India.

Onsdag 30. januar drar vi på uteskole i Ishallen kl 11 - 13. Det går an å leie skøyter (60 kr) dersom dere ikke får lånt av naboen eller søskenbarnet. Kle barnet godt og husk hjelm! Vi spiser før vi går, så elevene trenger IKKE å ha med seg ekstra god matpakke eller varm drikke. Chromebook skal ligge i sekken til bruk tidligere på dagen. 

Til informasjon

Vi har i dag fått henvendelse fra flere foreldre ifht.graving på skoleveien ved høyblokkene, som kunne medføre farlige situasjoner.

Rektor har tatt kontakt med kommunen. De har vært på stedet og pålagt utbygger at det iverksettes sikringstiltak.


Idag har vi hatt en fantastisk dag med tur til byen. Elevene var kjempeflinke til å gå fra Lassa skole til sentrum. En bibliotekar tok oss godt i mot på biblioteket på Sølvberget og fortalte at vi skulle få oppleve noe hemmelig idag! Dette skapte spenning blant elevene. Bibliotekaren tok oss med inn i et skjult, magisk rom! Vi kjente på den spente stemningen. Dette var magisk!  Her fikk vi lytte til julefortellinger og andre kjekke fortellinger. Elevene fikk mange boktips. Da fortellerstunden var ferdig, fikk elevene kose seg med bøker. Etter en god lunsj gikk turen videre til Stavanger Aftenblad sine lokaler for å nyte utstillingen av juletegningene. Takk for en flott dag med gode opplevelser!