Meny
Velg Klasse 3 b
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2020><<
januar 2020
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi gikk rundt juletreet i dag med fin julemusikk. Faddere og fadderbarn gikk hånd i hånd. Veldig fin avslutning på et fint halvår. Håper dere alle får en god jul og et godt nytt år! Vi gleder oss allerede til neste år! 

Fredag 20. desember er siste skoledag før juleferien. Vi ønsker dere velkommen tilbake til Lassa skole, til vanlig skoledag mandag 6.januar til vanlig tid.

SFO er åpen 23., 27. og 30.desember. 24. og 31. desember har vi stengt, da det ikke er påmeldte barn.

SFO har planleggingsdag den 2.januar og er derfor stengt, men har åpent igjen fredag 3.januar.

 

Lassa skole ønsker alle elever og foresatte en riktig god jul og et godt nytt år! Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid med dere i det nye året.


I morgen fredag 6. desember oppfordres alle store og små til å kle seg i rødt. Hvis eleven vil, ta på på noen rødt du har liggende hjemme. 

Et av målene vi har på skolen er at vi skal bidra til å gjøre elevene våre ROBUSTE.

På Lassa tenker vi at å være ROBUST betyr at du: 

 - tåler motgang, du tåler at du må jobbe for å få til noe og at du ikke alltid får det til.


Onsdag 18.desember skal Lassa skole gå i kirken.

For de som melder fritak fra skolegudstjenesten, må skolen tilby ikke-diskriminerende fritaksordninger gjennom likeverdige alternative tilbud.

Vi velger å se på skolegudstjenesten som en del av vår kulturarv, og har på bakgrunn av dette laget et likeverdig alterntivt tilbud der elevene blir kjent med de norske folkeeventyrene.

Meld fra til kontaktlærer hvis ditt barn ikke skal være med i kirken.


Vi hadde en kjempefin dag i skøytehallen onsdag 20. november. Både elever og voksne koste seg. Tusen takk for knyttehjelp til de som hjalp til! 

Det er i dag sendt ut e-post til foreldre på 3. og 6. trinn med invitasjon til å delta på foreldreundersøkelsen. Alle på de aktuelle trinnene oppfordres til å svare. E-posten er sendt ut til en av foreldrene, med lenke til undersøkelsen og påloggings-informasjon. Svarfrist er 02.12.

Det skal svares på hvordan dere foreldre opplever skolehverdagen for deres barn. Undersøkelsen tar fra 5 til 10 minutter å svare på. Undersøkelsen er anonym. 

Vi håper på høy svarprosent, og resultatene bruke spå den enkelte skole til kvalitetsforbedringer. Samlede resultater inngår også i stavangerskolens kvalitetsmelding, en melding som blir politisk behandlet.

 


Da er nok en periode med leseuker vel gjennomført på Lassa skole.

Elevene har lest og kost seg i flere uker og vi håper dette motiverer til videre lesing. Vi vet hvor viktig det er med reglemessig lesing og oppfordrer alle til å fortsette den gode vanen med å lese hver dag. Det finnes enormt mange kjekke bøker der ute, som bare venter på å bli lest av våre elever. Madla bibliotek kan anbefales på det sterkeste!

Vi avsluttet leseukene med trekning av to kinobilletter pr. klasse. Denne premien er veldig populær og vi er glade for å kunne fortsette denne tradisjonen.

Billettene er en gave fra NORSK ETIKETT og vi takker og bukker for den flotte gaven.


Science Circus har som målsetting å pirre undring hos barn innen naturvitskap og matematikk. Eksperimenta og showet er oppbygd som appetittvekkere med tanke på at elevene skal kjenne seg delaktige, kompetente, oppleve spenning, få være aktive, leke og prøva selv – og ikke minst å få no å lure på.

Science Circus har som målsetting å:

• Å gi elevene en opplevelse med realfag som de husker

• Skapa nysgjerrighet og vise at realfag er spennende

• At en kan lære noe samtidig som en har det moro

 


HUSK TEKNOLAB I MORGEN 12.11. kl 17:30-19:00