Meny
Velg Klasse 4 a
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2020><<
mai 2020
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Sommerles.no er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august.

På sommerles.no kan elevene registrere bøkene de leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene leser!

Sommerles er for alle, og elevene kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller de kan bli lest for - all lesing teller. Når de legger inn bøker får de digitale trofeer til profilen sin på nettsiden, og de kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser på fritiden, men vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no

Det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer. Ta turen innom altom.sommerles.no for mer info!

Anbefaler med det samme allbok.no der alle som har lånekort eller Feide-pålogging kan låne gratis bøker og lydbøker! Her kan dere lese rett i nettleser eller laste ned app fra Play Store eller App Store på nettbrett eller mobil.

Vi ønsker dere mange gode leseopplevelser fremover!


Selvfølgelig må vi ut igjen for å nyte det herlige vårværet! Hver kohort skal ut på tur i løpet av uken: tirsdag 26. mai: kohort 2 (Tone Kristin), onsdag 27. mai: kohort 1 (Beate) og torsdag 28. mai: kohort 3 (Hilde). Vi starter dagen inne, og er ute kl. 10 - 13. Terje er også med. Vi peiler oss ned mot Stokkavannet, men må se an om andre grupper fra andre skoler og barnehager er på tur, så endelig destinasjon blir ikke lagt før vi er ute. 

Mange har lyst til å ha med god turmat, så, ja, kjeks og kakao er lov! Snopepose og brus sparer vi til aller siste skoledag før sommerferien. Vi anbefaler dere varme klær, og noe å sitte på. Dersom du har en bok hjemme om fugler, insekter og/eller blomster hjemme, så er det supert å ta med ut i naturen som vi skal utforske. Insektboks og forstørrelsesglass er alltid spennende å bruke. 

Vi gleder oss! 


Dokument angående telefonsamtale ligger i menyen til høyre, innkalling. Ligger også på elevens strøm i Classroom.

Etter mange uker med hjemmeskole var det fantastisk å få treffe hverandre igjen på skolen. Elevene har strålt og vist sånn gjensynsglede! Vi har fått kjenne på og sett hvor mye vi betyr for hverandre.  Takk for ei kjempefin uke! 

Det var så kjekt å se alle elevene igjen i dag!

 


I dagens situasjon kan mange oppleve at det er skummelt å komme til lege eller på sykehus. Nå som skoler og barnehager er åpne, kan det bli aktuelt å teste flere barn for koronavirus.

Heldigvis kan vi nå åpne skolen gradvis og vi gleder vi oss til å ta imot alle elever på 1.-4.trinn, fra mandag 27.april.

Denne uken har vi brukt til å sette oss inn i veilederen og laget gode planer slik at barn og voksne skal få en trygg oppstart. 

En rekke tiltak er planlagt for at det skal bli trygt for elevene å komme tilbake til en noe mer normal hverdag.

Hjemmeundervisning fortsetter som tidligere for elevne på 5.-7.trinn, inntil videre.

Omsorgstilbudet vil opprettholdes for de opp til 12 år etter gjeldende kriterier, som tidligere.


Velkommen tilbake til skolen igjen. Nå gleder vi oss veldig til å se alle barna igjen!

Skoledagene blir ikke helt som før. Les mer om dette i informasjonsskrivet som ligger i høyre menyfelt under "diverse dokumenter".


Nedenfor finnes link til veileder om smittevern

Nasjonal smitteveileder