Meny
Velg Klasse 4 b
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2021><<
mars 2021
mtotfls
22232425262728
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Idag på Safer internet day har vi på 4.trinn hatt gode samtaler om nettvett.

Elevene har tatt standpunkt til ulike påstander tilknyttet bruk av internett, aldersgrense og inkludering av foreldre i det de gjør på nett. Her fikk elevene også øvd på å argumentere og begrunne meningene sine.

Videre så vi filmklipp som elevene diskuterte, og hva de i den forbindelse mente var godt nettvett.

Vi undersøkte også en nettvettplakat og samlet tanker om hva elevene mente var viktig å ha med på sin nettvettplakat. Elevene er nå i gang med å lage egne nettvettplakater, hvor de på bakgrunn av felles gjennomgang velger noen punkter de mener er ekstra viktige å ha med på sin plakat. Veldig gøy med stort engasjement og gode refleksjoner rundt et viktig tema! :)


Vi storkoste oss på tur til Mosvannet i går. Solen skinte og vi fikk både lekt i snøen, skøytet og spilt litt ishockey. 

Som dere er gjort kjent med skal skolene igjen over på gult nivå. 

Vi på Lassa har trinn som vi har delt i 3 og vi må derved ha en helg mellom før vi kan tilbakeføre til klassevise kohorter.

På grunn av dette vil vi fortsette organiseringen vi har i dag, ut denne uken. 

Det betyr at vi har full organisering på gult nivå fom.mandag 25.januar.


Blå og grønn gruppe koste seg på tur! Ekstra kjekt med aking i bakken og grilling ved hvert sitt bål. Litt leking i skogen og quiz ble det også. 

Takk for turen!


Godt nytt år alle sammen! Skolen er fra i morgen på rødt nivå og det nye året starter litt annerledes enn vi hadde håpet på. Se informasjonen på skolens forside. 4.trinn deles i tre kohorter og lærerne møter elevene i skolegården ved skolestart for å gi mer informasjon da. Vi gleder oss til å treffe alle igjen! 


Godt nytt år alle sammen! Vi starter det nye året på en litt annen måte enn vi hadde håpet. 

Beredskapsledelsen i Stavanger bestemte mandag 4. januar at alle barnetrinns-skoler skal over på rødt smittevern-nivå fra og med tirsdag 5.januar. Foreløpig gjelder rødt smittevern-nivå i to uker fraover.

Det er den totale og økende smittesituasjonen i regionen som nå tvinger fram rødt nivå og at kommunen går lenger enn de tiltakene regjeringen kunngjorde søndag 3. januar. 

Fortsatt er situasjonen at ingen elever eller ansatte ved Lassa skole har fått påvist covid-19.

Det røde smittevern-nivået påvirker skoledagen til elevene på Lassa skole på følgende måter:

 


Tusen hjertelig takk for en nydelig hilsen til alle oss lærere idag! Det satte vi stor pris på. Vi er så glade for et godt samarbeid med dere. Vi har hatt en kosedag idag med adventsstund, kahoot, litt kunst og håndverk og julefilm. Elevene har fått med lesebingo hjem og vi håper alle bruker litt tid i ferien til å lese. Ønsker dere alle en fin og rolig juleferie.  Minner om planleggingsdag mandag 4. januar , så sees vi igjen tirsdag 5. januar kl.08.30. 

I dagens kalender fra elevrådet skulle hele Lassa skole gå i lystog fra skolen og bort til Lassablokkene. Der stoppet vi opp, sang julesanger og ønsket beboerne en riktig god jul. Skolen har allerede fått tilbakemelding fra en beboer med en fin takkehilsen og håp om at dette ble en tradisjon. Det var utrolig rørende å se hele skolen synge fine julesanger ute med lys og ikke minst god avstand mellom kohortene. "Dette var virkelig å glede noen andre" sa en elev før skoledagen var slutt.  Ønsker dere en fin helg og lykke til med siste innspurt før juleferien. 

Fredag 18.desember skal vi ha "Lysdag" på Lassa skole.Da er det fint hvis alle kan ta med seg enten en lyslykt, en lommelykt eller annet lys. 

Hva vi skal bruke det til får vi vite i morgendagens kalender fra elevrådet.


Se på denne fine røde gjengen! Idag var det "Rød dag" på Lassa skole. Desember byr på mange koselige stunder. Tusen takk til dere foreldre for en nydelig overraskelse igår med pepperkaker og sjokolader. Det ble satt stor pris på! I morgen kan elevene gjerne ha med seg lommelykt/lys/lykt. Hva som ellers skal skje i morgen, får elevene vite i morgen. :)