Meny
Velg Klasse 5 b
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2021><<
mars 2021
mtotfls
22232425262728
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarselet for uken er flott, så vi nytter sjansen til å ha uteskole onsdag. Ta derfor med deg varme klær, skøyter/ski/akebrett/hockeykølle/liten ball og sitteunderlag. Noen nevnte at de hadde snøskuffe som de ville ta med. Det er lov å ha med litt ekstra god mat og drikke. Vi bestemmer hvor vi drar når tid for avreise nærmer seg. 

Som dere er gjort kjent med skal skolene igjen over på gult nivå. 

Vi på Lassa har trinn som vi har delt i 3 og vi må derved ha en helg mellom før vi kan tilbakeføre til klassevise kohorter.

På grunn av dette vil vi fortsette organiseringen vi har i dag, ut denne uken. 

Det betyr at vi har full organisering på gult nivå fom.mandag 25.januar.


 

Mange har sikkert lest at skolene skal ned på gult nivå. Vi på 5. trinn beholder rød organisering i tre kohorter ut uken av praktiske årsaker, men vi lærere er litt friere til å gå mellom kohortene. Vi  ser frem til en vanlig og forutsigbar hverdag, men er  veldig fornøyd med elevene som takler alle endringer godt:-)


Hipp, hipp, hurra for en vakker dag å være ute i! Alle på trinnet har storkost seg ute etter lunsj, og for gul gruppe gikk til turen til Olavskogen. Der fikk vi en smak av hvordan det er å få "rennelov"; rimfrosten på bakken ga grunnlag for lynrask fart nedover bakken. I grupper laget elevene bolig til en ballong! Fint samarbeid og kreativ lek. Flere bilder finner dere på elevdisk.

Takk for i dag, håper dere får nyte Nelly resten av dagen òg. 


Godt nytt år alle sammen! Vi starter det nye året på en litt annen måte enn vi hadde håpet. 

Beredskapsledelsen i Stavanger bestemte mandag 4. januar at alle barnetrinns-skoler skal over på rødt smittevern-nivå fra og med tirsdag 5.januar. Foreløpig gjelder rødt smittevern-nivå i to uker fraover.

Det er den totale og økende smittesituasjonen i regionen som nå tvinger fram rødt nivå og at kommunen går lenger enn de tiltakene regjeringen kunngjorde søndag 3. januar. 

Fortsatt er situasjonen at ingen elever eller ansatte ved Lassa skole har fått påvist covid-19.

Det røde smittevern-nivået påvirker skoledagen til elevene på Lassa skole på følgende måter:

 


Nå er bildemappen til 5b på Elevdisk fylt opp med koselige bilder og videoer fra dagen i dag. Skolen har fått flotte tilbakemeldinger fra noen av de som fikk oppleve dagens kalenderoppgave fra elevrådet:-). Det var vått, men det var god fyr i bålet og strålende stemning på tur. Den ene videoen på elevdisk viser kreativiteten når snøen ikke kommer til Stavanger.    God helg til alle!


Nå er det oppdatert med litt bilder i mappen 5B høst 2020 på Elevdisk. Der kan dere se litt fra utelek, konsentrert arbeid i klasserommet, rød dag, kosedag og film.

Fredag 18.desember skal vi ha "Lysdag" på Lassa skole.Da er det fint hvis alle kan ta med seg enten en lyslykt, en lommelykt eller annet lys. 

Hva vi skal bruke det til får vi vite i morgendagens kalender fra elevrådet.


Torsdag 17. desember skal vi ha "Rød dag" på Lassa skole. Da er det fint hvis alle kan kle seg i noe rødt. Dette er en av lukene i elevrådets julekalender.

Vi har hatt mange kjekke fellesopplevelser i desember takket være julekalenderen til Lassa skole sitt elevråd. Etter et drøyt halvår med mange utfordringer og mangel på fellesopplevelser, var dette en fantastisk måte å løse dette på.

Tusen takk til årets elevråd.

Da gleder vi oss til "Rød dag" i morgen.


Lassa skole er nok en gang veldig fornøyd med resultatene på årets nasjonale prøver på 5.trinn.

Som dere kan se av oversikten scorer våre elever langt over hva som er snittet både nasjonalt og regionalt. Dette er også resultatet som har vært over flere år og som viser at vi har en praksis som ivaretar utviklingen av elevenes grunnleggende lese og regneferdigheter. 

Avgiverresutlatene våre (8.trinn) viser også at mellomtrinnet har bidrat til en positiv utvikling av elevenes grunneleggende ferdigheter.

Dere finner den totale oversikten under "Våre resultater"