Meny
Velg Klasse 7 a
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2020><<
april 2020
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma


Kjære elever og foreldre,  

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår endret seg drastisk. Skolen har vært stengt i tre uker. Hjemmeundervisning og digitale klasserom har erstattet den skolehverdagen vi kjenner best, klasserom fullt med flotte barn og unge.  

Denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig. For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?

Under "Les mer" finner du noen kontakter du kan ringe.                                                                                      

Vi bryr oss - stavangerskolen

 


Hjemmeskoleplan uke 13 er  klar.

Alle barn bes om å være mest mulig hjemme. Hovedmålet er å redusere antall kontakter med andre mennesker nå, sa Camilla Stoltenberg fra Folkehelseinstituttet under fredagens  pressekonferanse. 


Hei alle sammen!

Vi prøver å legge opp til en felles struktur for elevene på mellomtrinnet på Lassa skole. Vi tenker at dagen skal inneholde to faglige økter i tillegg til fysisk aktivitet, lesestund og dagens gode gjerning. Det vil selvsagt være litt forskjellig hvor lenge hver økt vil vare i forhold til arbeidstempo og konsentrasjon, men vårt utgangspunkt er at innholdet i hver økt skal fullføres med kvalitet. Innholdet vil være klart mandag morgen.

Vi på 7. trinn vil bruke teamdisk 7. trinn 2019/2020 som informasjonskanal til elevene.  Der har vi laget en egen mappe, Hjemmeskole. Her finner elevene ukesoversikt/arbeidsplan, presentasjoner med forklaringer, linker til videoer og annet de vil få bruk for, som f. eks. pdf. filer vi ønsker at de skal lese.

Classroom bruker vi slik vi pleier til innleveringer av lekser. I tillegg skal eleven daglig skrive logg om hva de har gjort, og hva de eventuelt trenger hjelp til. Loggen ligger i Classroom under norskfaget, og elevene bruker samme dokumentet hele perioden.  Her ønsker vi også kommentarer/tilbakemeldinger fra foresatte i løpet av uka om hvordan planen har fungert. Vi har tilgang til å følge med på loggen underveis, og via kurskommentarer kan vi kommunisere og gi tips til elevene.  

Dette er nytt for oss alle, og vi evaluerer underveis hvordan det fungerer. Derfor setter vi pris på kommentarer fra dere hjemme; i loggen eller på e-mail, slik at vi kan legge best mulig til rette for elevene. 

Hilsen alle lærerne på 7.trinn


Skolen har en SMS løsning for varsling.

Vi vil sende ut en test i dag kl. 12.00 for å forsikre oss om at alt virker som det skal.

Mottar du ikke en SMS varsling fra oss ønsker vi at du sender en mail til:havard.odegaard@stavanger.kommune.no

 


Uke 11 - 14 har Lassa skole lese- og skriveuker. Denne gangen vil vi ha ekstra fokus på skriving av fagtekster.

Målet for ukene er at elevene utvikler lese- og skrivekompetansen, lærer nye fagord og begreper og får større skriveglede. 

Vi markerte starten av disse ukene med åpningssamlinger i mediateket. Her fikk elevene se film fra skriving i ulike klasser på skolen og høre elever som fortalte og leste fra tekster de selv hadde skrevet.


Her er noen bilder fra den flotte turen vi hadde fredag i uke 10.

Vi har i dag hatt elevrådets dag - Happy day. 

Elevrådet har vært initiativtaker til en halv dag med grupper i blandet klasse. Tema for stasjonene har vært brettspill, kortspill, dans, leker og tegning.

Her viser vi et utvalg av bilder fra den kjekke dagen :)