Meny
Velg Klasse 7 b
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2020><<
mai 2020
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Sommerles.no er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august.

På sommerles.no kan elevene registrere bøkene de leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene leser!

Sommerles er for alle, og elevene kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller de kan bli lest for - all lesing teller. Når de legger inn bøker får de digitale trofeer til profilen sin på nettsiden, og de kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser på fritiden, men vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no

Det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer. Ta turen innom altom.sommerles.no for mer info!

Anbefaler med det samme allbok.no der alle som har lånekort eller Feide-pålogging kan låne gratis bøker og lydbøker! Her kan dere lese rett i nettleser eller laste ned app fra Play Store eller App Store på nettbrett eller mobil.

Vi ønsker dere mange gode leseopplevelser fremover!


Vaksinering skal foregå fra morgenen av tirsdag 26.mai for de kohortene (gruppene) som er på skolen den dagen, og de resterende får vaksinen onsdag 27.mai.

Det er alltid viktig at elevene spiser frokost og drikker godt før de kommer til vaksinering.

Vil minne om at elever som har symptomer på luftveisinfeksjoner, har påvist covid-19, eller er isolert eller i karantene, ikke skal møte på skolen og heller ikke til vaksinering. Foresatte bes gi beskjed dersom eleven ikke skal ha 2.dose HPV pga. sykdom, medisiner eller annet.


Da er vi endelig klar til å ta imot mellomtrinnselevene på Lassa skole. For å unngå trengsel i skolegården har vi fleksibel fremmøte kl. 08.45-08.55.

7. trinn starter opp igjen onsdag 13.5. (samme inngang og klasserom som vanlig)

6. trinn starter opp igjen torsdag 14.5. (samme inngang og klasserom som vanlig)

5. trinn starter opp igjen torsdag 14.5. (samme inngang og klasserom som vanlig)

Både 7. og 6. trinn blir delt i 3 kohorter, der det vil være en rullering med hver tredje dag med hjemmeundervisning. Dette pga romkapasitet. 

5. trinn vil ha kohortene sine likt klasseinndelingen, og vil gå på skolen hver dag.

Skoledagen for mellomtrinn vil være fra 08.45 - 13.30 hver dag.

7. og 6. trinn vil få informasjon om kohorter og rullering senest dagen før de skal starte.

Vi gleder oss til å få mellomtrinnselevene tilbake på skolen.


Heldigvis kan vi nå åpne skolen for alle elevene på Lassa skole.

Vi står foran en veldig spennende og etterlengtet uke hvor alle skal tilbake til skolen. Vi vet det fremdeles blir en annerledes tid, men dette har vi virkelig gledet oss til! 


På grunn av Koronakrisen og det den innebærer av tiltak vedr smittefare og stengte skoler er situasjonen utfordrende for oss som skal gi informasjon og møte nye elever og foresatte. Vi har i alle år invitert til foreldremøter og hatt besøksdag for eleven i disse tider. Det må vi dessverre avlyse i år. Det er en liten sjanse for at vi kan organisere et besøk helt på slutten av skoleåret (juni), men det er heller tvilsomt at vi får tillatelse til det, men det er en liten sjanse for at vi kan få det til. Skulle det bli aktuelt får dere beskjed.  

Vi har invitert samtlige elever inn i et Classroom på Google. «Kannik – 8. trinn 20/21» Alle eleven har tilgang til dette. Dessverre hindrer systemet oss i å gi foreldre tilgang da det er kun medlemmer av domenet: @stavangerskolen.no om kan gå inn her. Vi tror likevel dette er den beste og enkleste løsning for å gi dere god, fyldig og oppdatert informasjon på hva som skal skje fremover og neste skoleår. Vi ber dere gå inn i dette klasserommet sammen med deres barn og lese informasjon og se informasjonsfilmen. Her skal dere også velge fremmedspråk og valgfag. Informasjon om fagene ligger i klasserommet. Skjema til å legge inn ønske om fag og frist for innmelding legges snart ut.  

Har dere spørsmål utover det som står i klasserommet ta gjerne kontakt med oss.

Vi ønsker dere alle en fin avslutning på 7. trinn og velkommen til Kannik skole til høsten. Kanskje vi får besøk av elevene før sommerferien. Det håper vi iallfall.  

Med vennlig hilsen

Finn Lea Rektor Kannik skole  

Kjære elever og foreldre,  

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår endret seg drastisk. Skolen har vært stengt i tre uker. Hjemmeundervisning og digitale klasserom har erstattet den skolehverdagen vi kjenner best, klasserom fullt med flotte barn og unge.  

Denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig. For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?

Under "Les mer" finner du noen kontakter du kan ringe.                                                                                      

Vi bryr oss - stavangerskolen

 


Hjemmeskoleplan uke 13 er  klar.

Alle barn bes om å være mest mulig hjemme. Hovedmålet er å redusere antall kontakter med andre mennesker nå, sa Camilla Stoltenberg fra Folkehelseinstituttet under fredagens  pressekonferanse.