Meny
Velg SFO
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I uke 44 hadde vi en veldig kjekk halloweenfeiring på SFO. Fjerde klasse var med og bestemte hva de ulike aktivitetene skulle være, lagde pynt og skjærte ut gresskar til feiringen. På selve dagen hadde vi aktiviteter som ansiktsmaling, høytlesing av «skumle» historier, spåkone og gym. Menyen var også litt annerledes, der barna fikk lage sin egen monsterburger og fikk hver sin gresskarklementin som dagens frukt.

Vi gleder oss til en annerledes dag SFO.

Det blir ulike aktiviteter som spåkone, disko, ansiktsmaling og skumlehistorier.

Til mat serveres moster hamburgere og gresskar klementiner.  

De som vil kan ta med klær som tas på etter skolen.


Nok en nydelig høstuke hadde vi i uke 43, som gjorde at vi hadde noen fine turer og masse lek ute. Inne på SFO har vi hatt det kjekt på gym. På formingen har barna laget monstre og skjeletter som vi har pyntet med på avdelingen. Og fjerdeklasseklubben har vært med på forberedelser til Halloween som vi feirer på SFO neste torsdag.

For et nydelig høstvær vi hadde i uke 42! De ulike klassene hadde noen flotte turer og en gruppe fra 2A fikk være først ute nå når vi har startet opp med sløyd igjen. Fjerdeklasseklubben hadde et forsøk der de lagde vulkaner ved å bruke bakepulver og eddik, og inviterte resten av barna for å se resultatet. Flere vulkanforsøk med andre ingredienser er planlagt utover året :). Ellers har vi hatt de vanlige aktivitetene som barna kan velge mellom. Det er en kreativ gjeng med unger vi har her, og mange av de elsker å bygge med lego og kapla klosser. Vi ser det ene imponerende byggverket etter det andre.

Så var høstferien over og vi er tilbake til en normal SFO-hverdag. Vi hadde en kjekk uke er på SFO med et variert opplegg med lesestunder på biblioteket, bading på gamlingen, tur til trekanten, matlaging over bål i Olavsskogen og til slutt en dag hjemme på SFO med gymaktiviteter, forming, matlaging, film og popcorn.

I uke 38 var vi så heldige med sol og fint vær, og skikkelig sommertemperatur mot slutten av uken. Det var helt topp siden vi hadde mange uteaktiviteter denne uken. Måne var på eventyrtur og grillet ostesmørbrød på bålpanne. Neste gang det blir en ny runde med eventyrturer på klassene blir det også en ny meny.1., 2. og 3. klasse noen flotte turer på turdagene sine og 4 klasseklubben hadde en kjekk ettermiddag på gamlingen. Ellers var vi så heldige å få denne fantastiske sjørøverborgen fra foreldre til barn på Lassa skole. Den har barna hatt mye glede av.

I uke 37 har vi hatt flere fine turer med første til tredje klasse, både til skoger og lekeplasser. Fjerdeklassingene fikk til sin store begeistring innfridd ønsket om å lage slim i klubben sin, og tredjeklassingene viste stort engasjement når de var med å forberede maten til fredagen.

Høsten har gjort sitt inntog og vi hadde noen skikkelige regnværsdager i uke 36. Det stoppet ikke 4-klasseklubben fra å gå til Håland Hagesenter for å kjøpe høstplanter som de plantet i kassene utenfor skolen. 4-klassingene fikk være "landskapsarkitekter" for hver sin kasse, og velge ut hvilke høstplanter de ville plante. 3-klassingene hadde matlaging for første gang på torsdagen, der de forberedte fredagsmaten som var grønnsaksgrateng. Og ellers var det gym, forming og utelek denne uken.

I uke 35 var vi så heldige å få en ekstra sommeruke. Dermed ble både lego, kaplaklosser og tegnesaker flyttet ut forbi avdelingen til SFO og gymmen ned til kunstgresset for å få mest mulig ut av den siste uken med sommervarme. 4-klasseklubben gikk tur til Stokkavannet for å bade og på eventyrturen ble vannslangen i skolegården tatt fram slik at barna kunne leke og ha det gøy i vannspruten.


Da var vi tilbake til SFO-hverdagen med aktiviteter som gym, forming, utelek og turer. Førsteklassingene hadde sin første turdag til kunstgresset der de spilte fotball, turnet og lekte. På SFOen har bygging med kaplaklossene vært populært, og barna lagte noen imponerende byggverk.