Meny
Velg SFO
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
En uke full av masse aktiviteter. 2. og 3.trinn var i ishallen denne uken. Fjerdeklasseklubben koste seg med å lage fargerike slim. En gruppe 2.klassinger har sløyd på torsdagen fremover, som skal rulleres etter hvert.

Da er den normale SFO-hverdagen i gang for fullt etter ferien. Vi har de vanlige valgaktivitetene barna kan velge mellom, og trinnene har hver sin turdag i uken. Denne uken var 3.trinn på eventyrtur med bål og varm mat. Fjerdeklasseklubben startet opp med spilledag på onsdag.

Denne uken går turen til ishallen, husk å ta med skøyter.  

1. Trinn har skøytedag på torsdag.

2. Trinn har skøytedag på onsdag.

3. og 4. Trinn har skøytedag på tirsdag.

 


Lille julaften var vi innom pepperkakebyen i Stavanger. Ellers har vi kost oss med ulike aktiviteter her på SFOen, og turer i nærområdet.

 Godt Nyttår!


Denne uken har vi fortsatt med baking og juleverksted. Lille nisse har funnet på rampestreker og gleder. Fjerdeklasseklubben var på Rush og koste seg der. Vi gleder oss til nissefest og førjulskos her på SFO.

I uke 49 flyttet Lille Nisse inn hos oss igjen etter elleve måneders ferie. Hver dag kommer vi til SFO og da har han gjort enten en rampestrek eller en koselig ting for oss. Barna har allerede skrevet mange brev til nissen vår og er spent hver dag på alle hans påfunn. Blant annet tok han seg en tur oppi kakeboksen vår og forsynte seg av pepperkakene våre og pyntet treet med gjenglemte luer og tøfler. I vinduet har vi en kalender der barna på morgen-SFO får male et bilde hver dag. 3A, 2B og fjerdeklasseklubben hadde juleverksted, og 2B og 3B hadde baking.

Siste uke før desember begynte vi våre forberedelser til jul. Barna var ivrige hjelpere både når vi pyntet treet og avdelingen på SFO. 2A var første gruppe ut for å ha bakedag, og vi fortsetter med bakedager og juleverksteder for de ulike klassene i de neste ukene frem mot jul. Fjerdeklasseklubben gikk på skøyter på onsdagen mens resten av SFOen ble overrasket med en annerledes dag med kino på teknolaben. Vi hadde også gym, forming og utevalg for de som ikke ville være med på "kino".

Nå merker vi virkelig at vinteren nærmer seg og vi gleder oss til å begynne med juleforberedelsene her på SFO. Denne uken har vi hatt våre vanlige aktiviteter som utelek, gym og forming. En gruppe 2-klassinger har endelig blitt ferdig med sløydprosjektene sine og vi har hatt turer og eventyrtur. Fjerdeklasseklubben har lagd et pepperkakehus som vi skal stille ut i pepperkakebyen på oljemuseet. 


I uke 44 hadde vi en veldig kjekk halloweenfeiring på SFO. Fjerde klasse var med og bestemte hva de ulike aktivitetene skulle være, lagde pynt og skjærte ut gresskar til feiringen. På selve dagen hadde vi aktiviteter som ansiktsmaling, høytlesing av «skumle» historier, spåkone og gym. Menyen var også litt annerledes, der barna fikk lage sin egen monsterburger og fikk hver sin gresskarklementin som dagens frukt.

Vi gleder oss til en annerledes dag SFO.

Det blir ulike aktiviteter som spåkone, disko, ansiktsmaling og skumlehistorier.

Til mat serveres moster hamburgere og gresskar klementiner.  

De som vil kan ta med klær som tas på etter skolen.