Meny
Velg SFO
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I uke 37 har vi hatt flere fine turer med første til tredje klasse, både til skoger og lekeplasser. Fjerdeklassingene fikk til sin store begeistring innfridd ønsket om å lage slim i klubben sin, og tredjeklassingene viste stort engasjement når de var med å forberede maten til fredagen.

Høsten har gjort sitt inntog og vi hadde noen skikkelige regnværsdager i uke 36. Det stoppet ikke 4-klasseklubben fra å gå til Håland Hagesenter for å kjøpe høstplanter som de plantet i kassene utenfor skolen. 4-klassingene fikk være "landskapsarkitekter" for hver sin kasse, og velge ut hvilke høstplanter de ville plante. 3-klassingene hadde matlaging for første gang på torsdagen, der de forberedte fredagsmaten som var grønnsaksgrateng. Og ellers var det gym, forming og utelek denne uken.

I uke 35 var vi så heldige å få en ekstra sommeruke. Dermed ble både lego, kaplaklosser og tegnesaker flyttet ut forbi avdelingen til SFO og gymmen ned til kunstgresset for å få mest mulig ut av den siste uken med sommervarme. 4-klasseklubben gikk tur til Stokkavannet for å bade og på eventyrturen ble vannslangen i skolegården tatt fram slik at barna kunne leke og ha det gøy i vannspruten.


Da var vi tilbake til SFO-hverdagen med aktiviteter som gym, forming, utelek og turer. Førsteklassingene hadde sin første turdag til kunstgresset der de spilte fotball, turnet og lekte. På SFOen har bygging med kaplaklossene vært populært, og barna lagte noen imponerende byggverk.

SFOåret startet med mange utflukter for 2. - 4. trinn. Vi besøkte dyrene på Gausel fritidsgård og økologisk gård, lekte i Trollskogen på Hundvåg, reiste til Jernaldergården, Vitengarden på Nærbø og stekte pinnebrød over bål ved Stokkavannet. Den ene dagen 1. klasse var på tur fikk 2. - 4. være på SFO og ha aktiviteter der. Fredag, uke 32 var vi alle samlet på SFO og hadde sjørøverfest.

I de skolefrie dagene fikk første klasse ha SFOen for seg selv for å bli bedre kjent med hverandre, mens de andre klassene var på tur. Det var lek inne og ute, spising sammen på avdelingen og diverse aktiviteter. I uke 32 stod bussen og ventet opp forbi skolen. Da var det første klasse sin tur å dra på utflukt, og den gikk til Vistnestunet. Der fikk ungene plukke rips, se på dyr og hoppe i høyet.

Med godkjenning av driftstyre vil mat og turpengene på SFO øke med 20kr fra 01.08.19.

Det vil si 200kr for en 100% plass og 120kr for en 60% plass

Vi ønsker å servere to varmmåltider i uken, der den ene er havregrøt og den andre rullerer med en fem ukers meny.

De andre dagene får barna brød/ knekkebrød med ulike typer påleggssorter de velger selv fra buffe.

                                   De får også et fruktmåltid hver dag.


Det er mange fine klær som er gjenglemt på SFO.

Spør personalet så skal vi vise hvor dere finner klærne.

Vi leverer dette til Fretex over påske.


Onsdag 29.august kl.18.00

Vi møtes på personalrommet på skolen.


I morgen onsdag 17. januar skal vi har bursdagsfeiring

for november, desember og januar barna.

Ukeplan aktivitetene utgår.