Meny
Velg SFO
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Da er vi godt igang med 3.uke med hjemmeskole. I følge tilbakemeldingene vi får, så fungerer planer og opplegg bra på de ulike klassene. Det er en spesiell tid for alle, men jeg må si dere virkelig bretter opp ermene og gjør en fantastisk innsats, i alle ledd. Lærererne som har snudd seg rundt og utforsket nye måter å drive undervisning på, elevene som har hoppet rett inn i det og ikke minst dere foreldre som har tatt dette på strak arm. Tusen takk til dere alle!

Det er flere elever som lurer på hvor lenge hjemmeskolen vil vare. Dette vet ingen nå, men det vil avklares onsdag 8.april. Foreløpig vet vi kun at det er stengte skoler  til påske. Dette kan forlenges eller avsluttes etter påske. Informasjon om dette vil komme fra skolen så snart vi vet noe. Vi holder i disse dager på med planlegging med tanke på ulike scenarioer.


Alle barn bes om å være mest mulig hjemme. Hovedmålet er å redusere antall kontakter med andre mennesker nå, sa Camilla Stoltenberg fra Folkehelseinstituttet under fredagens  pressekonferanse. 


Vi vil legge ut generell informasjon på skolens forside. Dere vil finne detaljert informasjon for deres klassetrinn på klassens side. Det er viktig at dere følger med her og på classroom. Husk å abonnere på hjemmesiden.

HJEMMEUNDERVISNING/OMSORGSTILBUD:

Fra mandag 16.03.20 skal dere ha fått informasjon på klassens side om hvordan hjemmeundervisningen blir organisert. Både hva som skal skje, og hvordan. Dere kan kommunisere som vanlig med lærererne på mail hvis dere har spørsmål.

Alle våre elever har chromebook og denne vil være en sentral del av undervisningen.

Det er et tilbud på skolen for elever opp til 12 år.  Dette er for elever som har foreldre som jobber i helse og omsorgstjenesten eller i andre kritiske samfunnsfunksjoner. ( Se tidligere artikkel) Dette er ikke et undervisningstilbud, men et tilbud om å være på skolen og gjøre de oppgavene/aktivitetene som er beskrevet på klassens side. Tilbudet er i skolens åpningstid 07.30 - 16.30. SFO om morgen- da møter elevene på skolen, men ettermiddagstilbudet vil være i SFO sine lokaler i Ynglingen.


Skolen har en SMS løsning for varsling.

Vi vil sende ut en test i dag kl. 12.00 for å forsikre oss om at alt virker som det skal.

Mottar du ikke en SMS varsling fra oss ønsker vi at du sender en mail til:havard.odegaard@stavanger.kommune.no

 


Vi har hatt en fin vinteruke på SFO.

Vi har mye klær som vi ikke finner ut hvem dem tilhører.

Fint om dere kan komme innom å se om det er noe som tilhørere deres barn.


På mandag hadde vi karneval med musikk, dans og lek. Tirsdagen tok vi turen til Brekko, der barna koste seg med pinnebrød, spikking og ikke minst masse aking i snøen. På torsdag var det fotballturnering for barn som hadde meldt seg på. Det ble en tur til biblioteket for de som ikke var med på turneringen. En flott vinterferieuke med mye gøy på SFO! 

Denne uken har 3.trinn gjort ferdig Barnas verdensdag-prosjektet. Veving er populær, og noen har prøvd seg på strikking. Vi også tatt frem spiker og hammere som barna får lov å leke seg med utfor SFO, under oppsyn.

Denne uken startet 3.trinn med Barnas verdensdag-prosjekt. Prosjektet blir stilt ut på Sølvberget i Stavanger 14/3. Fjerdeklasseklubben var på tur i Olavskogen, der de laget mat og bål. 

Ukene flyr når man har det kjekt! Fjerdeklasseklubben var på skøyter på onsdag. Barna har også øvd på en forestilling som skal fremføres senere i år.