Meny
Velg Skolehelsetjenesten
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 73 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Informasjon til elever og foreldre/foresatte på Lassa skole

Skolehelsetjenesten ved Lassa skole:

Brit Haugvaldstad Våga

 

Trefftid:  

mandag kl. 09-14

onsdag kl. 09-14

torsdag kl. 09-14  

Helsesykepleier har åpen dør, ta gjerne turen opp i 2. etasje, innerst i gangen. Av og til er helsesykepleier ute på andre skoler for å samarbeide med andre helsesykepleiere. Send gjerne mail, så tar vi kontakt. Obs. ikke sensitiv informasjon på mail. Det er også mulig å ta kontakt via Helsenorge.no, det er en trygg måte å utveksle informasjon med helsesykepleier på.  

Telefon Brit: 51 91 21 38 

E-post: brit.haugvaldstad.vaga@stavanger.kommune.no

Noe du lurer på? Ta kontakt! 


Se vedlagt artikkel oppe til høyre: Helsesykepleier, foreldremøte. Det er lagt til ekstra informasjon om undervisningen om vold og seksuelle overgrep. Undervisningen vil komme i løpet av skoleåret, men dere foresatte får ikke vite dato for når denne undervisningen blir holdt. Dette for å unngå at barn som blir utsatt for vold og overgrep kanskje blir holdt hjemme fra skolen denne dagen. Har dere spørsmål, ta kontakt.

Se vedlegg til artikkel oppe til høyre: Helsesykepleier, foreldremøte. Det er lagt til ekstra informasjon om undervisningen om vold- og seksuelle overgrep. Dersom dere har spørsmål knyttet til undervisningsopplegget, ta kontakt!

Nå kan du trygt og enkelt avtale timer på helsestasjonen og med skolehelsetjenesten via Helsenorge. Her kan du se dine barns timeavtaler, hvilket barn som har timen, få oversikt over vaksiner og sende meldinger hvis du lurer på noe.