Meny
Velg Skolehelsetjenesten
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vaksine mot HPV (humant papillomavirus)

Tidspunkt for 2.dose HPV vaksine er satt til mandag 22.mars fra morgenen av. Dersom eleven ikke er på skolen pga. sykdom, vil eleven få tilbud om vaksine en annen dag. Ta gjerne kontakt dersom det er noe du/dere lurer på angående vaksineringen.


Vår aktivitet     

Vi inviterer til helseundersøkelser og samtaler, gjennomfører undervisning i klasser og vaksinerer. Vi har også åpen dør for drop-in samtaler. Alt dette gjør vi under smittevernfaglige trygge rammer. Vi tilstreber å gjennomføre undersøkelser og vaksinasjon med nærkontakt på under 15 minutter, og vi gjennomfører resten av samtalen med 2 meters avstand mellom oss og brukerne. Det er viktig at en forelder følger til helsesamtalen på 1. klassetrinn, og der det er spesielle behov for oppfølging, kan begge foreldre følge. 

Kun friske kan komme til oss. De som er syke eller i isolasjon/karantene kan få tilbud om telefon- eller videosamtaler. 


Vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio


Siden det er en generelt stigende smittetrend med covid 19 i Stavanger og det er innført mange nye og strengere tiltak i samfunnet, har vi valgt å gjøre endel innstramningstiltak på Lassa skole fom.mandag 2.november.

Dette vil først og fremst gjelde lærerne og deres tilstedeværelse på skolen. Lærerne kommer rett til undervisning om morgenen og går hjem etter endt undervisning og har hjemmekontor. Dette fordi vi ikke har arbeidsforhold på arbeidsrommet hvor vi kan overholde smittevernsreglene. 

I tillegg har vi avlyst alle fysiske møter, så all møtevirksomhet gjennomføres digitalt. Det vil være et økt fokus på hygienetiltak og å holde avstand så godt det lar seg gjøre.

De som har forberedte samtaler igjen kan gjennomføre disse. Men, vi vil minne om smitteverntiltakene og at alle bes overholde disse.

Vi ønsker heller ikke foreldre inn på skolen, utenom de oppsatte samtalen.

Vi vet ikke hvor lenge disse tiltakene vil vare, men vil følge nøye med på smittetrenden.

Rektor kan nås på mob. 470 27 392 hvis det er behov for kontakt ved eventuell smitte.


Hei! Vanligvis pleier helsesykepleier å delta på foreldremøtet på 3.trinn, slik ble det ikke i år. Jeg legger derfor ut presentasjonen jeg ville holdt her på hjemmesiden. Det er informasjon om faste oppgaver helsesykepleier har på 3.trinn. Er det noe du lurer på, ta kontakt!


Takk for sist! Vi helsesykepleiere på Lassa informerte om våre oppgaver på foreldremøtet til 1.trinn. 

Informasjon til elever og foreldre/foresatte på Lassa skole

Skolehelsetjenesten ved Lassa skole:

Brit Haugvaldstad Våga

og Ingrid Hindal

 

Trefftid:  

mandag kl. 09-14

torsdag kl. 09-14

fredag kl. 09-14  

Helsesykepleier har åpen dør, ta gjerne turen opp i 2. etasje, innerst i gangen. Av og til er helsesykepleier ute på andre skoler for å samarbeide med andre helsesykepleiere. Send gjerne mail, så tar vi kontakt. Obs. ikke sensitiv informasjon på mail.  

Telefon Brit: 51912138 Ingrid: 51508473

E-post: brit.haugvaldstad.vaga@stavanger.kommune.no og ingrid.hindal@stavanger.kommune.no

Noe du lurer på? Ta kontakt!