Meny
Velg FAU
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 73 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi takker alle elever, foreldre, ansatte, besteforeldre og tidligere elever for en veldig kjekk ettermiddag. 

Det var god stemning og yrende liv på alle stands. Elevene hadde gode presentasjoner i alle klasserom med salg av elevprodukter og kjekke aktiviteter på skoleområdet. Det var loddsalg med mange fruktkurver som premie. Og ikke minst FAU sin kafé med godt utvalg.


Da begynner vi å bli klare til å ha vår Hei Verden aksjon. Forberedelsene er godt i gang.

17.00: Åpning i skolegården
Deretter sirkulering på skolens område mellom spennende aktiviteter, salgsboder og kafé. Samtidig blir det tildelt halvtime i hvert klasserom:
17:15 - 17:45: 7a - 1.trinn - 2a - 2b
17:45 - 18:15: 7b - 3a - 3b - 4a - 4b
18:15 - 18:45: 7c - 5a - 5b - 6a - 6b

Det blir salg av kuponghefter flere steder (Vipps for å kjøpe hefte). Kupongheftet koster 100,- og inneholder 10 “bonger” a 10 kr. På hver aktivitet/bod må det enten vippses eller bruke “bonger” fra kupongheftet.

Salg av kuponghefter vil bla være ved de gule skurene ved inngangen til skolegården. 


Lassa skole har åpen dag/aksjonsdag - Hei Verden på Lassa skole tirsdag 24. mai fra klokken 17:00 til 19:00. 
Denne dagen samles vi alle, både elever, deres familier og hele staben på Lassa skole, for å vise solidaritet og å gjøre en felles innsats for å nå målet om SKOLE FOR ALLE, i Peru. Målet for aksjonsdagen er å vise solidaritet og å samle inn penger til prosjektene i Peru.
På aksjonsdagen vil skolens område være fylt av spennende aktiviteter/salgsboder som alle sirkulerer fritt mellom. Alle klassene har forberedt ulike aktiviteter. Hver aktivitet har sin pris. I løpet av aksjonsdagen har hver klasse fått tildelt en halv time der elevene i klassen, sammen med familiene sine og kontaktlærer, samles i klasserommet. For denne halvtimen har den enkelte klassen laget sitt eget innhold ☺ Klassens aktivitet/salgsbod stenges i dette tidsrommet og åpnes igjen umiddelbart etterpå ☺
Foreldregruppen, FAU, arrangerer kafé, der det selges bakverk, drikke og pølser ☺ Kafeen finner du på nedsiden av skolen (utenfor Mat og Helse rommet)

Vi vil ikke ha penger i omløp denne dagen. I stedet for brukes kuponghefter og vipps.
Det blir salg av kuponghefter flere steder (Vipps for å kjøpe hefte). Kupongheftet koster 100,- og inneholder 10 “bonger” a 10 kr. På hver aktivitet/bod må det enten vippses eller bruke “bonger” fra kupongheftet.Kommunalt foreldreutvalg i Stavanger inviterer til årsmøte
Tema på årsmøte er: Gaming og foreldre som digitale forbilder.
Dato: 23.Mai, Klokken 18:30 – 20:30
Sted: Møterom Ombo - Olav Kyrresgate 19, 4005 Stavanger (inngang
trapp ovenfor Posten) det er mulig og følge møtet på Teams.


Utsatt - ny dato kommer.

Velkommen til Foreldrerådsmøte på Lassa skole, onsdag 6.april kl.1900.

FAU-styret forteller om hvordan FAU er bygget opp og hva gruppene arbeider med.

Rektor Kristin Haugen Olsen og miljøterapeut Wenche Landa Johannessen  gir en presentasjon om hvordan skolen jobber forebyggende med det psykososiale miljøet på skolen og hvordan henvendelser vedrørende elevenes psykososiale helse hvis de får bekymringer fra foreldre.

Velkommen alle foreldre på Lassa skole

 


Klovner, skjeletter, bananer, mafiabosser, dyr og alt mellom himmel og jord. Karneval på Lassa skole inneholer det meste.

Opptreden fra Steps, pølser og brus, kaker  og alt mulig gøy. Smil og latter og mange barn i fantastiske kostymer.

Takk for innsatsen til alle frivillige! Uten alle dere som kom med kaker og stilte opp som vakter hadde vi ikke fått til et så flott arrangement.

TAKK fra oss i FAU!


FAU Teknologi gruppen inviterer alle elever til spillkveld/teknokveld i 17.Mars 18:00-19:30 i Naturfagrommet i kjelleren på Lassa Skole.

 


Endelig kan FAU arrangere Karnevalsfest igjen! Velkommen til Karneval den 29 mars, tidspunkt: 17.30 - 19.30 PÅMELDING: - 60kr VIPPS: 654857 (Elevens navn og klasse) - Påmeldingsfrist er 18 mars

Fra 1. august 2017 er det vedtatt et nytt regelverk om skolemiljø. Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Det er elevenes egen opplevelse av hvordan de har det på skolen, som er avgjørende.