Meny
Velg Klasse 1
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2020><<
april 2020
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma


Kjære elever og foreldre,  

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår endret seg drastisk. Skolen har vært stengt i tre uker. Hjemmeundervisning og digitale klasserom har erstattet den skolehverdagen vi kjenner best, klasserom fullt med flotte barn og unge.  

Denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig. For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?

Under "Les mer" finner du noen kontakter du kan ringe.                                                                                      

Vi bryr oss - stavangerskolen

 


Hjemmeskolen fortsetter foreløpig til over påske. I den anledning ønsker vi en enda mer tettere kontakt. Vi vil fortsette å legge ut oppgaver i Classroom med dagsplan om hva som skal gjøres her, men det vil ikke lenger være en oversikt over hele uken, men nå dag for dag. 

Morgensamling: klokken 08:30 vil det bli lagt ut dagsplan..Elevene er kjent med Classroom, så vil legger den ut der. Denne uken skal vi “møtes” via Google Meet. Der skal vi i første omgang se hverandre igjen og si hei. Etter hvert vil det presenteres ulike tema, der vi snakker sammen og har ulike oppgaver. 

Arbeid i de ulike fag: elevene vil hver dag få oppgaver i norsk, matematikk og praktisk arbeid. I tillegg vil de fem ukedagene variere med en oppgave i naturfag, samfunn og miljø, religion og livssyn, kunst og håndverk, musikk og engelsk.

Dialog og oppfølging: Kontaktlærere er fremdeles tilgjengelig på e-post og hang out gjennom hele skoledagen og svarer så raskt vi kan. Trenger du en prat med en voksen utenfor familien disse dagene, kan du gjerne ringe miljøterapeut Wenche på mobil 408 72 919 eller Anne på mobil 995 12 410.


Norli Junior starter opp lesekonkurranse for alle fra 1.-10. klasse, torsdag 19. mars. Her kan elevene registrere leste bøker, stige i «level» og samle troféer. For mer info om registrering og påmelding, sjekk infoskriv under «Påmelding» i menyen på høyre side her på hjemmesiden.

Koden du må registrere på Norli Junior for å bli med i klassen vår, er SQAU.

God lesing! :)


Mange barn har spørsmål om korona-viruset. Derfor arrangerer regjeringen, i samarbeid med NRK Supernytt og Aftenposten Jr, en egen pressekonferanse for barn.

Tidspunkt: Mandag 16. mars kl. 10.30. Følg linken: Nett-TV


Da skulle vi få prøve noe vi aldri har gjort før, nemlig hjemmeundervisning.Elevene i 1.klasse trenger hjelp når de skal jobbe hjemme. På forhånd takk for dere kan hjelpe dem med det (selv om mange har mye å gjøre på sitt hjemmekontor).

Vi har laget en utvidet plan som vil bli lagt under Ukeplaner.  Der har vi skrevet arbeid som vi ønsker elevene skal gjøre hver dag. Det blir laget ny plan for hver uke. Er det noe dere lurer på så ta kontakt med oss.

Ta vare på hverandre og gå en god tur innimellom :) Nå får vi virkelig prøvd slagordet for Lassa skole:  VI DRAR LASSA SAMMEN :)

Hilsen oss på 1.trinn


Alle barn bes om å være mest mulig hjemme. Hovedmålet er å redusere antall kontakter med andre mennesker nå, sa Camilla Stoltenberg fra Folkehelseinstituttet under fredagens  pressekonferanse. 


I løpet av dagen blir hjemmeundervisning planlagt. All nødvendig informasjon vil vi publisere fortløpende på hjemmesiden. 

Mellom klokken 10:00 og 12:00 i dag, fredag 13.mars, vil klasserommene være åpne for å hente nødvendige bøker. Følgende bøker skal tas med hjem: Zeppelin lesebok 1B, Zeppelin arbeidsbok, Multi 1b, skrivebok, leseløvebok og tallbok. Chromebook kan også i denne perioden tas med hjem. 

Dersom ditt barn skal på skolen, send e-post til kontaktlærer slik at vi har oversikt over hvem som kommer og hvilke dager. 

Ta kontakt på e-post dersom noe er uklart.


Skolen har en SMS løsning for varsling.

Vi vil sende ut en test i dag kl. 12.00 for å forsikre oss om at alt virker som det skal.

Mottar du ikke en SMS varsling fra oss ønsker vi at du sender en mail til:havard.odegaard@stavanger.kommune.no